HOROSCOP Vineri, 16 septembrie – Tensiunile ating astăzi punctul culminant. Patru zodii îşi măsoară azi forţele cu ceilalţi

Venus din Fecioară îi lansează azi un careu tensionat lui Marte din Gemeni, astfel că zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea confrunta cu tensiuni mari astăzi la locul de muncă sau în familie.

24057 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 16 septembrie – Tensiunile ating astăzi punctul culminant. Patru zodii îşi măsoară azi forţele cu ceilalţi

NASA

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Berbec

S-ar putea să nu îţi fie prea uşor astăzi să comunici cu colegii de muncă, mai ales dacă aveţi mentalităţi şi personalităţi diferite. Îţi este greu să laşi de la tine în anumite privinţe, iar disponibilitatea lor de a ajunge la un compromis este destul de redusă. Aşadar, la o primă vedere, ar putea părea că te confrunţi cu o situaţie fără ieşire, dar încearcă să te concentrezi pe obiectivele voastre comune. În fond, ceea ce vă leagă este faptul că aveţi cu toţii de câştigat dacă lucrurile ies aşa cum trebuie. Gândeşte-te la asta şi soluţia va veni numaidecât.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Taur

Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea strălucit pentru tine. Tentaţiile sunt destul de mari sau te găseşti în imposibilitatea de a refuza să satisfaci o doleanţă a unei persoane dragi. Aşadar, există riscul să pui prea multă presiune pe buget, ceea ce riscă să îţi creeze unele lipsuri în weekend. În condiţiile acestea, este foarte important să reflectezi cu atenţie la nevoile tale, să vezi dacă chiar ai nevoie de acel lucru care nu figurează pe lista ta de cumpărături. S-ar putea să îţi dai seama că mai poţi aştepta înainte să îl achiziţionezi.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Gemeni
Din câte se pare, nu ai parte de o atmosferă prea liniştită în plan familial. Dintr-un motiv sau altul, ies astăzi la iveală diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între tine şi unele persoane dragi, astfel că există riscul să ajungeţi să vă certaţi din nimicuri sau, în orice caz, să vă confruntaţi cu tensiuni mocnite, care agită inutil apele. În loc să torni gaz pe foc, încearcă să îngropi securea războiului şi să nu iei în nume personal lucruri care au fost spuse la nervi, sub impulsul momentul. Astfel vei evita o eventuală descărcare de forţe.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Rac

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri. În alte cazuri, s-ar putea să îţi creeze chiar motive de teamă. Pe de altă parte, este important să te asiguri că nu ai înţeles greşit anumite lucruri. Există riscul să interpretezi greşit anumite vorbe sau situaţii şi să iei unele decizii nu tocmai înţelepte, să faci sau să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În situaţii ca acestea, trebuie să te gândeşti de două ori înainte să iei ferm atitudine şi să nu mai poţi schimba anumite lucruri.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Leu

Nu se recomandă astăzi investiţiile în proiecte personale sau de grup, indiferent de cât de multă încredere ai în ele sau în persoanele care le girează. Există riscul ca lucrurile să nu stea chiar aşa cum par la primă vedere, să ascundă riscuri pe care nu le-ai luat în calcul. Vei avea mult mai mult de câştigat dacă vei încerca să priveşti situaţia dintr-un alt unghi înainte să mergi prea departe. Cere un sfat avizat, vezi ce îţi spune vocea interioară şi ia-ţi un timp de gândire înainte să acţionezi. Vei vedea că ai procedat aşa cum ar fi trebuit.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Fecioară
Presiunile pe care le simţi astăzi la serviciu s-ar putea să fie mai mari decât de obicei. Ori poate că relaţia cu unul dintre superiori nu este tocmai bună, iar din acest motiv, există riscul să îţi atragi unele animozităţi. În contextul de faţă, este foarte important să dai dovadă de o atitudine profesionistă, să nu laşi loc de interpretări sau de critici. În caz contrar, s-ar putea ca eforturile pe care le-ai întreprins pe plan profesional să nu îţi aducă ceea ce sperai, să nu contribuie prea mult la atingerea obiectivelor tale pe termen scurt şi lung în carieră.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Balanţă
Din câte se pare, nu eşti într-o stare prea bună de spirit astăzi. Poate că iei în nume personal lucruri care nu te deranjează de obicei sau probabil că tinzi să vezi lucrurile dintr-o perspectivă destul de neagră. În situaţii ca acestea, este foarte important să te înconjori de oameni pozitivi, să nu persişti prea mult în medii cu energii negative, care riscă să-ţi exacerbeze această dispoziţie. În caz contrar, există riscul să îţi alimentezi această dispoziţie şi să pierzi din vedere oportunităţile zile. Aşadar, caută să dai dovadă de mai mult optimism şi să vezi partea plină a paharului.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Scorpion

S-ar putea ca unele lucruri să nu meargă prea bine în ceea ce priveşte unele planuri de viitor, proiecte, prietenii sau viaţa de cuplu în general. Poate că eşti pus(ă) în unele situaţii la care nu te-ai aşteptat sau doar ţi se pare că depui multe eforturi pe aceste planuri fără a obţine mare lucru de pe marginea lor. Dacă este nevoie de un efort comun pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal, caută să porţi o discuţi cu cei de lângă tine, dar asigură-te că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că înţelegeţi cu toţii care este problema.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Săgetător

La locul de muncă, există riscul să se nască unele tensiuni între tine şi unii colegi. De probleme similare par să aibă parte şi nativii(ele) care lucrează în aceeaşi companie cu partenerul şi/ sau care au o afacere comună. În ambele situaţii, s-ar putea să fie vorba despre un dezechilibru la nivelul raportul de forţe care fie a aprins fitilul, fie a condus efectiv la greutăţile pe care le întâmpini. Aşadar, este important să reglezi lucruri în raport cu cei din jur şi să te asiguri că trasezi unele limite în relaţie cu ei. Altfel, vor mai apărea situaţii asemănătoare.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Capricorn
Pe plan profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de o zi destul de dificilă. Poate că volumul de sarcini care îţi sunt delegate este mai mare decât de obicei sau poate că nivelul de dificultate al acestora este mai mare decât eşti obişnuit(ă). Din acest motiv, există riscul să fii pus(ă) în faţa unor situaţii pe care nu ştii de unde să le apuci. Încearcă să ţii stresul la distanţă şi vei vedea că, dacă îţi păstrezi calmul, vei reuşi să găseşti destul de uşor o rezolvare la aceste probleme. Ai încredere în tine şi va fi foarte bine.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Vărsător

În plan personal, s-ar putea să nu te aştepte astăzi o zi prea bună. S-ar părea că nu rezonezi pe aceeaşi frecvenţă cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Ori poate că există unele probleme de comunicare la mijloc, iar din acest motiv, nu îţi dai seama că de fapt vă doriţi unele lucruri care nu sunt chiar atât de diferit. Tocmai din acest motiv, este foarte important să nu laşi tensiunile să atingă punctul culminant. S-ar putea să fie mult mai uşor decât te-ai aşteptat să ajungi la un consens cu cei dragi. Îndeamnă-i la un dialog deschis, calm.

HOROSCOP Vineri, 16 septembrie - Peşti
S-ar putea să ai parte şi tu astăzi de o zi mai dificilă decât de obicei în familie. Mărul discordiei s-ar putea să fie o chestiune de ordin casnic sau domestic, în privinţa căreia tu şi partenerul de viaţă aveţi idei diferite despre cum ar fi cel mai bine să procedaţi. Dacă nu este vorba de ceva urgent, poate că ar fi mai bine dacă ai lăsa discuţiile pentru un moment în care spiritele nu sunt atât de agitate cum sunt astăzi. Dar dacă trebuie să luaţi repede atitudine, încearcă să vezi unde anume se intersectează punctele voastre de vedere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici