HOROSCOP Vineri, 17 februarie – Trei zodii sunt luate prin surprindere azi. Nu se aşteptau ca lucrurile să evolueze aşa de bine

Luna din Capricorn aderă la un trigon armonios cu Uranus din Taur, astfel că astrele rezervă suprize plăcute zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

39536 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 17 februarie – Trei zodii sunt luate prin surprindere azi. Nu se aşteptau ca lucrurile să evolueze aşa de bine

HOROSCOP Vineri, 17 februarie – Trei zodii sunt luate prin surprindere azi. Nu se aşteptau ca lucrurile să evolueze aşa de bine

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Berbec

Este posibil să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Ar putea fi vorba de unele proiecte la serviciu, pe lângă sarcinile tale de zi cu zi sau de activităţi de ordin profesional. Este drept că timpul liber la care vei avea acces nu va fi cel cu care eşti obişnuit(ă), dar pe de altă parte, îţi prinde bine să ai parte de ceva fonduri în plus, mai ales dacă lucrurile nu au stat prea bine pentru tine pe acest plan. Fă loc în program pentru ele.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Taur

Te bucuri astăzi de o stare de spirit foarte bună, iar acest lucru se vede pe toate planurile. Cel mai mare atuu al tău de astăzi este acela că reuşeşti să priveşti partea plină a paharului, să te concentrezi pe ce contează cu adevărat. Ai o viziune realistă, iar acest lucru te ajută să nu îţi pierzi timpul cu lucruri care nu au o importanţă prea mare. În anumite contexte, însă, poate că ţi-ar prinde bine să dai dovadă de mai multă flexibilitate. Aşadar, dacă unele lucruri nu merg cum ţi-ai fi dorit, poate ar fi bine să cauţi alternative.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Gemeni

Astrele îţi activează azi latura sensibilă, ocazie cu care s-ar putea să fii mai receptiv(ă) decât de obicei la mesajele pe care le primeşti din partea subconştientului. Aşadar, s-ar putea să poţi evita scenarii mai puţin plăcute azi dacă acorzi mai multă atenţie vocii tale interioare, dacă ai mai multă încredere în intuiţie. S-ar putea ca raţiunea să îţi spună că nu este nimic în neregulă cu anumite decizii sau lucruri pe care eşti tentat(ă) să le spui astăzi, dar s-ar putea ca instinctul să îţi spună altceva. Poate că ar fi bine să fii mai receptiv(ă) le mesajele sale.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Rac

Se prefigurează o zi productivă la orizont pentru nativii(ele) care intenţionează astăzi să se ocupe de proiecte pe care le coordonează în această perioadă şi/ sau în care sunt implicaţi(te). Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care lucrează, fie că este vorba de colaboratori sau clienţi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă vă aflaţi în faza de brainstorming, s-ar putea ca discuţiile de astăzi să dea naştere unor idei interesante, care merită să fie explorate pe viitor. Aşadar, se anunţă o zi în care îţi este destul de uşor să lucrezi eficient cu alte persoane.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Leu

La orizont, se prefigurează o zi plină, dar productivă pe plan profesional. S-ar putea ca agenda ta să fie foarte aglomerată, să ai multe lucruri de rezolvat până la finalul zilei. Pe de altă parte, s-ar putea să stai destul de bine cu energia, să faci progrese destul de mari în ceea ce priveşte sarcinile cele mai complicate. Este posibil ca şi superiorii să observe eforturile pe care le faci sau rezultatele pe care reuşeşti să le obţii, astfel că s-ar putea ca vizibilitatea ta să crească pe plan profesional. Profită de acest context pentru a te concentra pe carieră.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Fecioară

Din câte se pare, ai parte azi de o doză dublă de creativitate, pe care ai putea să o pui în slujba acelor activităţi de la serviciu care îţi permit să nu ţii seama atât de protocoale, să îţi pui amprenta personală pe ceea ce faci. Acest lucru îţi va aduce multe satisfacţii sufleteşti şi te va ajuta să simţi că te poţi exprima creativ la serviciu, cel puţin în anumite contexte. În planul vieţii sentimentale, te bucuri de o atmosferă caldă în raport cu cei dragi, iar acest lucru îţi conservă starea de spirit bună de care dai dovadă.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Balanţă

În cazul în care ai trecut printr-o perioadă mai tensionată în raport cu cei dragi, s-ar putea ca lucrurile să revină încetul cu încetul la normal începând de astăzi. S-ar putea totuşi să rămână unele puncte nevralgice pe care ar fi bine să nu le activezi, cel puţin momentan. S-ar părea că ai ajuns la unele concluzii sănătoase în ceea ce priveşte relaţia voastră din ultima vreme şi că sunteţi cu toţii pregătiţi să faceţi unele schimbări în ceea ce priveşte modul în care vă comportaţi unii cu ceilalţi. Lucrurile vor merge din ce în ce mai bine în curând.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Scorpion

Comunicare este poate cel mai mare atuu al tău de astăzi. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei din jurul tău, iar acest lucru se vede din impresia bună pe care o faci şi din modul în care ceilaţi reacţionează la lucrurile pe care le spui. Aşadar, se prefigurează o zi extrem de productivă la acest capitol, mai ales dacă încerci să atragi atenţie asupra ideilor tale în această perioadă. De asemenea, s-ar putea să primeşti unele veşti care te bucură sau anumite vizite care te surprind foarte plăcut.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Săgetător

Se prefigurează o zi în care te întâlneşti cu câteva şanse importante de câştig. Ar putea fi vorba de proiecte care îţi sunt propuse pe plan profesional şi/ sau de activităţi pe care le derulezi în afara serviciului. Oricare ar fi situaţia, cert este că te preocupă destul de mult aspectul financiar. În unele cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să reuşească să facă unele economii destul de mari, cel mai probabil renunţând la cheltuieli care nu sunt necesare. Aşadar, se prefigurează o zi benefică pentru tine pe plan financiar, în care încep să se stabilizeze lucrurile pentru tine.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE- Capricorn

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună. În ceea ce te priveşte, ea se manifestă mai ales în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la cei dragi şi în comportamentul de care dai dovadă în raport cu ei, dar şi cu afacerile de suflet pe care le ai. În cazul în care eşti single, aceasta este o oportunitate bună de a ieşi şi de a explora scena de dating, mai ales dacă te simţi pregătit(ă) să primeşti mai multă atenţie din partea celor din jur. O vei primi cu siguranţă.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Vărsător

În cazul în care nu lucrezi azi şi ţi-ai propus să îţi petreci timpul cu cei dragi, aspectele astrale de astăzi zic că s-ar putea să aveţi parte de o zi foarte plăcută împreună. În orice caz, cert este că îţi prinde bine să te bucuri de liniştea pe care ţi-o oferă prezenţa celor dragi sau casa ta în general, mai ales dacă ai avut parte de o perioadă mai complicată în ultimele zile. Aşadar, caută să te concentrezi astăzi pe lucrurile mici pe care ţi le oferă în dar destinul şi încearcă să le apreciezi la adevărata lor valoare.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE - Peşti

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care sunt orientaţi(te) către viitor, care încearcă să facă progrese în ceea ce priveşte proiectele în care sunt implicaţi(te) în această perioadă. Aşadar, este de aşteptat să apară tot felul de oportunităţi de a te apropia de un obiectiv foarte important, iar acest lucru te încurajează să persişti pe traiectoria pe care ţi-ai setat-o. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că lucruri s-ar putea să nu iasă fix aşa cum ţi-ai dorit, motiv pentru care există riscul să te descurajezi în anumite privinţe. Caută să rămâi optimist(ă) în continuare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici