HOROSCOP Vineri, 18 noiembrie - Surprize aparent plăcute azi pentru câteva zodii. Unele se dovedesc a fi fost iluzii

Luna din Fecioară face un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, iar apoi o opoziţie cu Neptun retrograd din Peşti. Pot apărea surprize plăcute pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), dar apoi îşi dau seama că, în anumite privinţe, nu au fost decât o iluzie.

35872 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 18 noiembrie - Surprize aparent plăcute azi pentru câteva zodii. Unele se dovedesc a fi fost iluzii

HOROSCOP Vineri, 18 noiembrie - Surprize aparent plăcute azi pentru câteva zodii. Unele se dovedesc a fi fost iluzii

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Berbec

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de a realiza unele profituri pe lângă salariu, cel mai probabil prin intermediul unor activităţi care nu ţin de serviciul tău, poate nici chiar de domeniul în care activezi. Aşadar, se întrevede o zi destul de plină pentru tine, cu destul de multă presiune şi stres pe parcursul ei. În a doua parte a zilei, este important să îţi faci timp pentru tine, să procesezi emoţiile pe care le-ai înmagazinat toată ziua. Altfel, te vei confrunta cu o stare destul de lungă de oboseală, care nu îţi va mai permite nimic.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Taur

În prima parte a zilei, te bucuri de o stare de spirit foarte bună, care îţi permite să priveşti anumite lucruri din perspective pe care nu le-ai explorat până acum. De asemenea, dacă eşti single, s-ar putea să cunoşti pe cineva interesant, care îţi surescită interesul. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea să îţi dai seama că unele lucruri sunt mai importante decât altele, că ar fi trebuit să îţi configurezi altfel topul priorităţilor. Dar data viitoare, vei înţelege că altceva trebuie să vină pe locul întâi, că sunt lucruri mai importante care merită atenţie din partea ta.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Gemeni

Prima jumătate a acestei zile este una care evoluează mai greu, în care te simţi în largul tău doar dacă te ocupi de chestiuni care-ţi sunt familiare ori dacă petreci timp doar în mijlocul persoanelor celor mai apropiate. În unele privinţe, poţi controla aceste lucruri, dar în altele, mai ales după-amiază, s-ar putea ca aşteptările în ceea ce te priveşte să fie altele. Aşadar, este important să faci un efort de voinţă pe anumite planuri şi să te asiguri că duci la îndeplinire orice angajament pe care ţi l-ai luat. În caz contrar, s-ar putea să nu fii văzut(ă) bine.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Rac

S-ar putea să afli astăzi unele veşti destul de bune cu privire la un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat. De asemenea, dacă lucrezi în cadrul unui proiect, s-ar putea ca progresele să apară mult mai repede decât te-ai aşteptat. În a doua parte a zilei, este posibil să apară şi unele zvonuri nu tocmai plăcute sau poate că-ţi dai seama de faptul că veştile bune aveau şi o latură nu tocmai plăcută. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi aspectele care nu sunt tocmai pe placul tău, care nu te avantajează.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Leu

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care s-ar putea întâlni cu unele oportunităţi de a intra în proiecte suplimentare, de a desfăşura activităţi extraprofesionale ori de a realiza venituri din alte iniţiative care nu ţin nepărat de locul lor de muncă. Pe de altă parte, s-ar putea să nu simţi prea tare profiturile. Poate că apar cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau trebuie să achiţi facturi destul de mari. Oricare este situaţia, măcar te poţi bucura că nu se dă încă o gaură la buget, că lucrurile rămân relativ stabile pe acel plan.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Fecioară

Te afli şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de o dispoziţie de milioane. Lucrurile se aşază în favoarea ta şi Universul pare că îţi dă dreptate în legătură cu foarte multe lucruri. Cu alte cuvinte, ai avut dreptate când ai afirmat cum anume aveau să evolueze unele relaţii sau situaţii din viaţa ta. În a doua parte a zilei, riscă să apară tensiuni între tine şi persoana iubită sau în raport cu cei cu care lucrezi. Poate că nu le convine faptul că trebuie să îţi dea dreptate în anumite privinţe în care credeau că lucrurile stau altfel.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Balanţă

Trebuie să asculţi astăzi de intuiţia ta. Vocea interioară îţi transmite unele lucruri foarte importante şi te ajută să descoperi unele oportunităţi acolo unde te aşteptai cel mai puţin. În a doua jumătate a zilei, stresul s-ar putea să te ajungă din urmă. Trebuie să ai grijă cum gestionezi momentele de tensiune şi oboseală, mai ales dacă te ocupi de chestiuni la care nu se admite să faci greşeli. În caz contrar, există posibilitatea să pierzi timp şi energie reparând erori pe care le puteai evita dacă ai fi fost mai prezent(ă) într-un moment de maximă importanţă pentru sarcinile tale.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Scorpion

Colaborezi astăzi foarte bine cu persoanele de lângă tine. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi trageţi tare pentru a ajunge acolo unde v-aţi propus. În a doua parte a zilei, s-ar putea să-ţi dai seama că trebuie să sacrifici unele dorinţe personale pentru binele comun, pentru o viziune pe care o aveţi cu toţii. Aşadar, lasă orgoliul la o parte şi concentrează-te pe scopurile care te aduc laolaltă cu ceilalţi. În caz contrar, rişti să nu înregistrezi progresele pe care le aşteptai sau chiar să te distanţezi de unele persoane alături de care ai fi putut realiza ceva important.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Săgetător

Te bucuri astăzi de un nivel de randament destul de ridicat la locul de muncă. Indiferent dacă este vorba de sarcini mai puţin dificile sau de treburi care necesită timp şi energie, cert este că faci o treabă bună în privinţa lor. În a doua parte a zilei, este posibil să apară lucruri acasă care necesită acelaşi nivel de implicare din partea ta. Nu-ţi va fi uşor să te împarţi între cele două domenii de viaţă, dar este nevoie să faci acest lucru pentru a ţine situaţia sub control. În caz contrar, s-ar putea ca unele probleme să se agraveze.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Capricorn

Ai parte astăzi de o doză sănătoasă de inventivitate şi de creativitate, aşa că dacă lucrezi într-un domeniu artistic, nu trebuie să îţi faci griji că nu te va vizita muza astăzi. Reuşeşti să găseşti soluţii originale la orice fel de problemă, iar în cazul în care vrei să îţi laşi amprenta personală pe ceea ce faci, nu îţi va fi deloc greu să descoperi mo dalitate de a face acest lucru. În a doua parte a zilei, este posibil să apară totuşi şi tensiuni, generate cel mai probabil de faptul că ţii poate prea mult la unele viziuni personale.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Vărsător

Trebuie să te concentrezi astăzi pe viaţa de familie şi pe treburile gospodăreşti, mai ales dacă nu le-ai prea acordat atenţie în ultima vreme. Sunt foarte multe lucruri pe care le ai de făcut în acest sector de viaţă şi, din câte se pare, nu mai suferă amânare. Pe de altă parte, s-ar putea ca în a doua parte a zilei să te solicite anumite lucruri şi pe plan financiar. Încearcă să nu mergi prea departe cu cheltuielile, să te concentrezi pe ceea ce se află pe lista ta de necesităţi. În caz contrar, bugetul tău poate avea de suferit.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE - Peşti

Comunici foarte bine astăzi cu cei de lângă tine şi acest lucru se vede mai ales din faptul că reuşeşti să ajungi la o concluzie chiar şi în cazul subiectelor mai dificile, care presupun să laşi de la tine în anumite privinţe. În a doua parte a zilei, există posibilitatea să apară totuşi unele tensiuni, iar ele s-ar putea să se datoreze faptului că cineva încearcă să îţi ia toată mâna după ce i-ai oferit un deget. Este important să ştii când să te opreşti şi să tragi linie, să nu mergi prea departe cu sacrificii prea mari pentru tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici