HOROSCOP Vineri, 19 august – Trei zodii depăşesc azi orice obstacol. Nimic nu le stă în cale

Luna din Taur aderă de dimineaţă la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, apoi la o conjuncţie cu Marte, aflat pe ultima sută de metri în Taur, înainte să intre în Gemeni. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) reuşesc să obţină ce îşi doreau, în ciuda unor obstacole cu care se întâlnesc pe traseu.

19439 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 19 august – Trei zodii depăşesc azi orice obstacol. Nimic nu le stă în cale

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP Vineri, 19 august –Berbec

Din câte se pare, eşti într-o stare bună de spirit astăzi. De asemenea, eşi inspirat(ă) şi creativ(ă), iar acest lucru te ajută atât pe plan personal, cât şi la locul de muncă. Reuşeşti să găseşti soluţii cu uşurinţă la problemele cu care te confrunţi la serviciu, iar în raport cu cei dragi dai dovadă de un spirit jucăuş şi de spontaneitate. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, este un moment bun din săptămână în care să ieşiţi la o întâlnire romantică, în care să faci câşiva paşi în direcţia persoanei care te interesează în acest moment.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Taur

Te bucuri astăzi de momente frumoase în compania celor dragi. Momentele petrecute alături de ei te duc cu gândul la trecut, la episoade plăcute trăite în compania unor persoane apropiate, la care ţii mult şi care, din varii motive, poate că nu mai sunt lângă tine. Aşadar, mesajul astrelor pentru tine este acela de a încerca să apreciezi prezentul şi pe cei pe care îi ai acum lângă tine. Este drept că nu toate lucrurile stau aşa cum ţi-ai fi dorit în relaţie cu rudele, dar încearcă să te concentrezi pe ceea ce merge bine în raport cu cei dragi.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Gemeni
Discuţiile pe care le porţi astăzi la locul de muncă şi/ sau cu unul dintre apropiaţi are un efect pozitiv asupra proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau în raport cu o idee de iniţiativă pe care ai vrea să o transpui în realitate. Cei din jurul tău te ajută să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, să observi amănunte pe care le-ai trecut cu vederea într-un fel sau altul. În alte cazuri, este vorba de negocieri sau tratative cu privire la începerea sau continuarea unei colaborări. Oricare ar fi situaţia, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi din jur.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Rac

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau cu şansa de a investi o parte din economii într-un proiect, de exemplu. În primul caz, este posibil să fie vorba de o activitate suplimentară la locul de muncă, de o sarcină care îţi va aduce un plus la salariu. Sau poate că vine o propunere din partea unuia dintre superiori de a te alătura unei iniţiative pe care o au după orele de program. Oricare ar fi situaţia, este clar că lucrurile încep să se aşeze pe făgaşul cel bun pentru tine cu banii.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Leu

Din câte se pare, începi ziua de astăzi cu o stare de spirit foarte bună. Ai o mentalitate de învingător(oare), iar acest lucru te ajută să vezi oportunităţi acolo unde nu ai fi sesizat decât un risc de eşec în alte situaţii. Aşadar, sunt favorizate astăzi activităţile care implică să ai o privire de ansamblu, să gândeşti în perspectivă. De asemenea, ai parte de succese dacă te ocupi de chestiuni birocratice, dacă eşti într-o deplasare sau plănuieşti o călătorie ori dacă urmează să susţii un examen foarte important. Eşti stăpân(ă) pe situaţie  şi lucrurile par să evolueze în favoarea ta.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Fecioară
Starea ta de spirit s-ar putea să fluctueze astăzi destul de mult, astfel că este nevoie de un exerciţiu de voinţă din partea ta pentru a te asigura că dispoziţia ta nu o ia pe o pantă descendentă. Vestea bună este însă aceea că eşti mai receptiv(ă) la mesajele care vin din subconştient, fapt care te ajută să gestionezi mai uşor momentele tensionate sau discuţiile care nu se mişcă în favoarea ta. Aşadar, este foarte important astăzi să îţi asculţi primul instinct şi să acţionezi în funcţie de ceea ce îţi dictează el. Vei vedea că nu vei da greş.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Balanţă
Se anunţă un moment bun astăzi în care să discuţi cu cei cu care ai proiecte despre strategii viitoare sau ceea ce încercaţi să realizaţi în perioada care urmează. De asemenea, este o zi bună în care să te gândeşti la propriile planuri de viitor, mai ales în contextul în care ai vrea să faci unele investiţii sau să iei unele decizii cu bătaie lungă. În alte cazuri, s-ar putea ca această zi să aducă în viaţa nativilor(elor) acestui semn persoane noi, care le inspiră şi cu care au multe lucruri în comun. Simt astfel că viitorul le surâde larg.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Scorpion

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care fac progrese destul de mari în plan profesional. Dai dovadă de un randament care te surprinde şi pe tine pentru acest moment din săptămână, iar progresele nu întârzie să apară. De asemenea, s-ar putea să colaborezi mai bine decât de obicei cu colegii de muncă, să vă oferiţi unul altuia ajutorul în momentele de cumpănă de la locul de muncă. În felul acesta, atragi atenţia în mod pozitiv superiorilor şi te poziţionezi pe o curbă ascendentă în plan profesional. Lucrurile încep să se mişte pentru tine în direcţia cea bună, către o promovare rapidă.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Săgetător

Te bucuri astăzi de un nivel ridicat de creativitate şi inspiraţie, astfel că dacă lucrezi într-un domeniu artistic, de exemplu, există posibilitatea să faci progrese importante în ceea ce priveşte sarcinile de lucru pe care le ai acum pe rol. De asemenea, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, te bucuri de o atmosferă plăcută, de momente pe care ţi le vei aminti cu drag în perioada care urmează. În cazul în care îţi place cineva, dar nu ai făcut nimic în această privinţă, s-ar putea să apară oportunitatea unei apropieri mai mari în decursul acestei zile.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Capricorn
În cazul în care ai experimentat recent tensiuni cu unii membri ai familiei, află că astrele te ajută să îmbunătăţeşti relaţia cu aceştia începând de astăzi. S-ar părea că aţi învăţat unele lucruri din acest episod, că ştiţi când nu este cazul să insistaţi în anumite privinţe. Pe de altă parte, nu este indicat să redeschizi unele subiecte care au condus la momente de cumpănă în trecut. Concentrează-te pe ceea ce vă aduce mai aproape şi vei vedea că, pe o astfel de bază solidă, puteţi construi lucruri durabile împreună. În privinţa diferenţelor, încearcă să accepţi ce nu poţi schimba.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Vărsător

Poţi discuta astăzi aproape orice cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi acest lucru se vede mai ales din modul în care gestionaţi subiectele dificile, care ar fi putut treci tensiuni între voi cu o altă ocazie. De asemenea, este o zi propice pentru negocieri sau alte discuţii care ar putea avea urmări pe termen lung. Ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei din jur, astfel că te poziţionezi cu un pas mai aproape de obiectivul pe care-l urmăreşti.

HOROSCOP Vineri, 19 august –Peşti
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Cel mai probabil, este vorba de activităţi extraprofesionale, fie în domeniul tău principal de activitate, fie într-un sector în care desfăşori proiecte doar din când în când. În orice caz, cert este că intri în acest final de săptămână cu dreptul înainte. Ai parte de un buget mai mare decât de obicei sau de lejeritatea de a face unele cheltuieli mai mari fără teama că va trebui să îţi modifici prea mult bugetul pentru săptămâna care urmează. Te simţi mai sigur(ă) pe finanţele tale zilele acestea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici