HOROSCOP VINERI, 2 februarie 2024. Arta abstracă se împrietenşte cu Taurul, dragostea îi dă târcoale Scorpionului. Cadou pentru Leu

Horoscopul zilei de vineri, 2 februarie 2024, potrivit portalului horoscope.com.

5909 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP VINERI, 2 februarie 2024. Arta abstracă se împrietenşte cu Taurul, dragostea îi dă târcoale Scorpionului. Cadou pentru Leu

HOROSCOP VINERI, 2 februarie 2024.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Berbec

Cineva pe care îl cunoşti are astăzi ziua de naştere? Dacă da, fereşte-te de toată mâncarea grozavă care, fără îndoială, va fi adusă la petrecere. Dacă încerci să-ţi îmbunătăţeşti nivelul de sănătate şi de fitness, vei fi foarte tentat să pleci. Fiţi cât de ferm puteţi, dar amintiţi-vă că toţi avem nevoie de puţin răsfăţ ocazional. Tortul de ciocolată şi îngheţata s-ar putea să nu fie în dieta ta, dar gândeşte-te la ele ca la alimente pentru sănătatea emoţională. Te poţi bucura puţin!

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Taur

Îţi plac formele de artă abstractă? Astăzi te-ai putea simţi irezistibil atras de ele, fie că sunt versuri goale, pictură abstractă sau muzică New Age. Dacă sunteţi pasionat de arte, s-ar putea să doriţi să încercaţi orice disciplină care vă atrage cel mai mult. Dacă nu eşti, participă la un concert, plimbă-te printr-o galerie de artă sau mergi la o lectură de poezie. Orice ai face, nu-ţi rata ziua.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Gemeni

Te-ai jucat cu ideea de a-ţi redecora casa, Gemeni? Dacă da, s-ar putea să vii cu câteva idei solide, deşi îţi va fi dificil să te decizi între ele. Uneori, realizarea unei liste vă poate ajuta să stabiliţi detaliile fiecăreia şi să discerneţi care este cel mai funcţional în acest moment. Uită-te la reviste de decorare pentru case şi la cataloage de mobilier. Scrie ce te atrage. Tu vei decide ce ai nevoie. 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Rac

Emoţiile cresc astăzi, când un partener de dragoste te cheamă pentru a discuta despre unele probleme, Rac. Acestea nu vă privesc în mod direct, dar aţi dori totuşi să le vedeţi îndreptate, deoarece aveţi tendinţa de a vă simţi neajutorat atunci când cineva la care ţineţi este supărat. În astfel de momente, este mai bine să asculţi decât să încerci să dai sfaturi. Partenerul tău probabil trebuie doar să vorbească despre asta. Ai răbdare şi totul va fi bine.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Leu

Un prieten apropiat sau partenerul tău de dragoste îţi poate oferi un cadou, Leu. Vei fi atins, dar te vei simţi şi inconfortabil. Poate că darul este costisitor sau nu este ceva care îţi place cu adevărat. S-ar putea, de asemenea, să simţi că prietenul tău este prea darnic. Ceea ce faci în această situaţie depinde, desigur, de tine. Sfat: nu refuzaţi cadoul decât dacă simţiţi cu adevărat că este total nepotrivit. Şi cu siguranţă nu-l da înapoi doar pentru că aşa ar face mama ta.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Fecioară

Iubirea poate părea mult mai rea decât în realitate, Fecioară. Emoţia creşte, deoarece interesul tău amoros actual pare preocupat şi lipsit de comunicare; totuşi, n-ar fi o idee bună să laşi nesiguranţa să ia tot ce este mai bun din tine. Inima partenerului tău este cu tine, deşi mintea este o altă problemă. Problemele de familie sau de carieră vă împiedică să vă bucuraţi unul de celălalt. Muşcă-ţi limba, ai răbdare.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Balanţă

Imaginaţia ta este plină de idei pentru proiecte noi, Balanţă? Te inspiri din vechile amintiri? Trecutul tău poate fi o resursă foarte fructuoasă; totuşi, astăzi s-ar putea să descoperi că unele dintre aceste amintiri te fac să te simţi mai emoţionat decât ar trebui. Este o eliberare necesară. Canalizarea sentimentelor tale în muncă creativă s-ar putea dovedi de bun augur. Până la sfârşitul zilei, ar trebui să te simţi grozav. Lasă-te dus de val.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Scorpion

Te îndrăgosteşti brusc de un vechi prieten, Scorpion? Acest lucru s-ar putea să vă confuze şi să fii puţin speriat, deoarece nu aţi văzut niciodată această persoană în acest fel, înainte. Cu toate acestea, probabil că această persoană răspunde atracţiei, aşa că nu o anulaţi complet. Luaţi în considerare acest lucru: ar putea această persoană să fie o parte puternică a viitorului dvs? Cât de bine vă cunoaşteţi? Respectaţi această persoană aşa cum ar trebui? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt pozitive, încercaţi!

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Săgetător

Eşti îndrăgostit, Săgetător? S-ar putea să descoperi că gândurile despre iubitul tău te bântuie astăzi, chiar dacă eşti despărţit. Dorinţa şi pasiunea ar putea fi practic obsesive şi vor interfera cu celelalte proiecte ale tale, dacă nu eşti atent. Încercaţi să rămâneţi concentrat pe sarcinile pe care le aveţi la îndemână şi faceţi o întâlnire pentru a vă vedea mai târziu cu partenerul dvs. 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Capricorn

O imagine a unui obiect de artă dintr-o cultură diferită ar putea trezi în tine nişte sentimente ciudate, Capricorn. Nu veţi şti de ce, dar va stârni un nou interes pentru acea cultură. Probabil că se referă la evenimente profunde din trecutul tău. Continuaţi şi exploraţi acest nou interes. Va fi intrigant şi, în acelaşi timp, te-ar putea ajuta să eliberezi traume sau fobii vechi. 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Vărsător

Eşti îngrijorat de starea psihologică şi emoţională a unui prieten, Vărsător? Nu te agita prea mult în legătură asta. Prietenul tău este probabil mai preocupat de bani decât de orice altceva. Dacă acesta este partenerul tău de dragoste, ar trebui să fii deosebit de atent să nu împingi pentru confidenţe, deoarece acest lucru ar putea fi o oprire. Iubitul tău va vorbi cu tine când va fi momentul potrivit. Între timp, ai răbdare şi ascultă bine.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE - Peşti

Interesul tău amoros actual ar putea întâmpina unele probleme de familie, Peşti. Prin urmare, nu vă aşteptaţi la prea multe conversaţii sclipitoare în această seară. Partenerul tău poate părea preocupat şi să nu fie în cea mai bună dispoziţie. Fii sigur că asta nu are nicio legătură cu tine. Nu lăsa insecurităţile tale să te domine. Nu cere o explicaţie. Fii acolo, chiar dacă înseamnă să taci şi lasă-ţi partenerul să gândească lucruri. Acest lucru este plin de tact şi va fi cu siguranţă apreciat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici