HOROSCOP Vineri, 26 august. Mercur ajunge în Balanţă. Zodiile apelează la arta concilierii, dar sunt nehotărâte

Mercur intră azi în Balanţă şi traversează semnul în sens direct până în 10 septembrie, când începe să retrogradeze. Până atunci, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) uzează de arta concilierii şi reuşesc să se facă plăcute fără prea multe eforturi.

14849 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 26 august. Mercur ajunge în Balanţă. Zodiile apelează la arta concilierii, dar sunt nehotărâte

HOROSCOP 26 august - Berbec

Mercur începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că modul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi este foarte important pentru reuşita ta din perioada următoare. Aşadar, este important să ai grijă cu te exprimi şi să fii dispus(ă) la compromisuri atunci când punctele voastre de vedere nu par să se întâlnească. Nu este imposibil să ajungeţi la un punct comun, dar este important să îţi asumi faptul că trebuie să laşi de la tine în anumite privinţe. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să bată pasul pe loc.

HOROSCOP 26 august - Taur

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă numai bună pentru nativii(ele) care intenţionează să aducă unele ajustări stilului de viaţă şi/ sau alimentaţie ori care vor să dea dovadă de un randament mai ridicat în plan profesional. S-ar putea să primeşti unele ponturi din partea apropiaţilor sau a colegilor de muncă ori poate că te informezi tu în legătură cu ceea ce poate fi făcut pentru a aduce echilibrul în viaţa ta şi mai ales între aceste două domenii de viaţă foarte importante pentru tine.

HOROSCOP 26 august - Gemeni

Mercur poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, semn că îţi va fi mai uşor să comunici cu cei dragi în săptămânile care urmează. Ajută şi faptul că ştii să laşi de la tine în anumite momente, că aveţi pasiuni comune la care poţi să apelezi atunci când nu îţi vin idei de activităţi care v-ar putea aduce mai aproape. În cazul în care eşti single, s-ar putea să te bucuri în aceste zile de mai multă atenţie din partea celorlalţi, iar dacă îţi place cineva, îţi vei găsi mai uşor curajul să îi vorbeşti.

HOROSCOP 26 august - Rac

Mercur începe azi să se mişte prin casa familiei din astrograma ta solară, astfel că te bucuri în această perioadă de armonie în planul vieţii domestice. Ştii cum să comunici cu cei dragi astfel că încât să navighezi cu succes diferenţele de mentalitate dintre voi şi să nu se ajungă la conflicte inutile. De asemenea, dacă ai ajuns la concluzia că a venit momentul pentru unele lucrări în gospodărie, s-ar putea să fii plăcut surprins(ă) de faptul că tu şi cei dragi aveţi o viziune similară despre ceea ce veţi face în acest sens şi care sunt rezultatele voastre dorite.

HOROSCOP 26 august - Leu

Mercur poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că vei observa o îmbunătăţire în ceea ce priveşte modul în care relaţionării cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Pare că vă conectaţi mai uşor la aceeaşi frecvenţă, că ajungeţi fără prea mari dificultăţi la un compromis atunci când este cazul. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite circumstanţe, să îţi fie greu să atragi anumite dezavantaje de partea ta, din dorinţa de a mulţumi pe toate lumea sau pentru a te face plăcut(ă). Trebuie să fii asertiv(ă) uneori.

HOROSCOP 26 august - Fecioară

Mercur îşi face azi apariţia în casa banilor din astrograma ta generală, astfel că, în săptămânile care urmează, vei intra în contact cu ponturi şi informaţii cu privire la unele oportunităţi financiare demne de luat în seamă. Ar putea fi vorba, de exemplu, despre unele activităţi extraprofesionale, iar în alte cazuri, de proiecte pe care le desfăşori la serviciu pe lângă sarcinile obişnuite. Oricare ar fi situaţia, este clar că viitorul îţi surâde când vine vorba de finanţe şi mai ales de consolidarea unei situaţii materiale ceva mai bune pentru care ai făcut eforturi destul de mari în ultima perioadă.

HOROSCOP 26 august - Balanţă

Mercur îşi face astăzi loc în semnul naşterii tale, astfel că te vei bucura de mai multă carismă în perioada care urmează. De asemenea, îţi este mai uşor să dai dovadă de deschidere în raport cu ceilalţi, să ai mai multă încredere în tine şi în ceea ce ai de spus. Într-un context ca acesta, nativii(ele) pe care îi/le aşteaptă unele negocieri sunt avantajaţi(te), întrucât ştiu ce şi când să spună pentru a atrage şansa de partea lor, dar şi pentru a se face mai uşor plăcuţi(te), indiferent de mediile cu care intră în contact în perioada care va urma.

HOROSCOP 26 august - Scorpion

Mercur poposeşte astăzi în casa subconştientului din astrograma ta solară, iar acest lucru înseamnă că s-ar putea să fii mai retras(ă) în următoarea perioadă, să preferi reflecţia unui grup prea mare de persoane, care s-ar putea să aibă tendinţa de a te obosi la un moment dat. În unele cazuri, s-ar putea ca acest tranzit să readucă în peisajul actual persoane cu care nu ai mai vorbit de multă vreme sau de care te-ai distanţat dintr-un motiv care îţi scapă momentan. Pe parcursul acestui tranzit, îţi vei da seama dacă merită într-adevăr sau nu să reiei legăturile cu aceste persoane.

HOROSCOP 26 august - Săgetător

Mercur îşi face azi intrarea în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce anunţă pentru anumite persoane debutul unor proiecte sau progrese semnificative în cazul celor pe care le aveau deja pe rol. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba despre apariţia unor persoane noi în grupul lor de apropiaţi, de care se apropie graţie multiplelor preocupări comune, dar şi greaţie idealurilor care îi unesc. Aşadar, nici nu este de mirare dacă priveşti cu speranţă către viitor. Te simţi pregătit(ă) să înfrunţi necunoscutul şi să te bucuri de ceea ce-ţi rezervă destinul.

HOROSCOP 26 august - Capricorn

Mercur îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, semn că-ţi va fi mai uşor să comunici cu cei din jurul tău în următoarea perioadă. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine reacţia dorită şi pentru a te poziţiona cu un pas mai aproape de obiectivele tale de la serviciu sau din viaţa personală. Cum probabil ai ghicit, se deschide o perioadă bună pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează cu oamenii şi/ sau care au parte de negocieri contractuale, de exemplu, în perioada care urmează. Ştiu să facă faţă oricărei provocări de ordin coversaţional.

HOROSCOP 26 august - Vărsător

Mercur ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a intracţiunii cu instituţiile statului. Acest tranzit este unul de bun augur pentru nativii(ele) care urmează să susţină un examen, să plece într-o deplasare în interes de serviciu sau care urmează să se ocupe de treburi birocratice mai complicate. Oricum ar fi scenariul în care se vor trezi, este clar că ştiu ce urmăresc şi că nu se dau în lături să ceară un sfat atunci când simt că nu sunt siguri(e) pe direcţia în care au luat-o lucrurile. Pe un asemenea fundal, rezultatele nu se lasă aşteptate.

HOROSCOP 26 august - Peşti

Mercur începe azi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că una din priorităţile tale din aceaste săptămâni ar trebui să fie modul în care colaborezi cu persoanele cu care lucrezi, dar şi cu partenerul de viaţă, mai ales în cazul în care aveţi proiecte împreună. Prin comunicare eficientă, deschisă, nu numai că veţi reuşi să ajungeţi la un consens în legătură cu destinaţia investiţiilor voastre din fonduri comune, dar mai mult decât atât, veţi reuşi să evitaţi un raport de forţe inegal, care poate conduce la tensiuni destul de mari între voi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici