HOROSCOP Vineri, 4 noiembrie - Sub imperiul idealismului, aceste zodii iau decizii pripite. Se lasă pradă iluziilor

Luna realizează azi o conjuncţie cu Neptun retrograd în Peşti, iar apoi face un careu tensionat cu Marte din Gemeni. Sub imperiul idealismului, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea să ia decizii pripite.

25870 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 4 noiembrie - Sub imperiul idealismului, aceste zodii iau decizii pripite. Se lasă pradă iluziilor

HOROSCOP Vineri, 4 noiembrie - Sub imperiul idealismului, aceste zodii iau decizii pripite. Se lasă pradă iluziilor

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Berbec

Luna realizează azi o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea să te facă visător(oare) într-o anumită măsură sau poate că tinzi să fii destul de introspectiv(ă). În a doua parte a zilei, este posibil totuşi să te raportezi prea mult la trecut, ceea ce te poate aduce în situaţia de a spune sau de a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, este important să fii foarte atent(ă) la discursul pe care-l ai şi să te asiguri că lucrurile rămân sub control.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Taur

Luna aderă la o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa vieţii sociale şi a proiectelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, pe de-o parte, nu duci lipsă de creativitate, dar în acelaşi timp, există posibilitate să te confrunţi cu prea mult idealism. În a doua jumătate a zilei, este important să nu dai curs investiţiilor prea uşor. Este posibil să nu fi observat unele riscuri la care te expui sau poate că te laşi prea mult influenţat(ă) de ceea ce spun unele persoane din jurul tău. Încearcă să-ţi asculţi vocea interioară, să vezi ce îţi spune acum instinctul.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Gemeni

Luna se întâlneşte azi cu Neptun retrograd în casa carierei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea ca atmosfera să fie una liniştită între tine şi superiori. Pe de altă parte, există şi riscul să apară loc de interpretări. Din această cauză, s-ar putea să se ajungă la tensiuni mocnite sau chiar la conflicte în a doua parte a zilei. Încearcă să gestionezi cu mare atenţie lucrurile, să nu le laşi la voia inerţiei. În caz contrar, rişti să te alegi cu situaţii supărătoare, care ar putea să-ţi afecteze într-un mod sau altul modul în care evoluează cariera.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Rac

Luna şi Neptun retrograd realizează împreună o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta generală, semn că te-ai putea număra şi tu printre nativii(ele) care se simt azi inspiraţi(te), dar în acelaşi timp, s-ar putea să fie creduli(e) în anumite privinţe. În a doua parte a zilei, există riscul ca starea ta de spirit să aibă de suferit din pricina acestor fluctuaţii de perspectivă. Este important să îţi păstrezi optimismul, dar acesta nu trebuie să excludă neapărat o doză sănătoasă de realism. Trebuie să existe şi una şi alta în viziunea ta asupra tuturor lucrurilor care te înconjoară.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Leu

Luna şi Neptun retrograd îşi dau întâlnire în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea înseamna că, la suprafaţă, lucrurile stau bine între tine şi partenerul de viaţă cu privire la fondurile comune. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o aparentă bună înţelegere în raport cu clienţii şi/ sau colaboratorii cu privire la bani. În a doua parte a zilei, este posibil ca perspectiva să se schimbe, să îţi dai seama că există diferenţe destul de mari în ceea ce priveşte modul în care înţelegeţi să gestionaţi finanţele deţinute la comun.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Fecioară

Luna şi Neptun retrograd perfectează astăzi o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că lucrurile par să stea bine la prima vedere între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. În realitate, însă, - lucru care se vede de după-amiază începând -, există unele tensiuni între voi, generate cel mai probabil de unele dezechilibre care există la nivelul raportul de forţe. Este important să înţeleagă fiecare responsabilităţile care îi revin în relaţia voastră şi drepturile pe care le are, astfel încât să nu îşi aroge o autoritate pe care nu o are, care face rău.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Balanţă

Luna şi Neptun retrograd realizează o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să te bucuri de un randament crescut în anumite contexte, dar în acelaşi timp, s-ar putea să îţi pierzi concentrarea în altele. În a doua jumătate a zilei, este foarte important să ai grijă cum comunici cu colegii de muncă. Există riscul să apară confuzii, astfel că este foarte important să oferi lămuriri chiar şi atunci când nu ţi se cer dacă crezi că există riscul să fii înţeles(asă) greşit. În caz contrar, se ajunge la tensiuni mocnite.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Scorpion

Luna şi Neptun retrograd fac o conjuncţie astăzi de dimineaţă în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală. La o primă vedere, ar putea părea că lucrurile stau bine între tine şi cei dragi, dar s-ar putea să existe unele neînţelegeri pe care încă nu le-aţi soluţionat. În a doua parte a zilei, există riscul să apară unele tentaţii destul de mari şi este foarte important cum le abordezi. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti că nu dispui de bugetul necesar pentru chiar toate activităţile pe care ţi le-ai propus să le faci în acest weekend.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Săgetător

Luna şi Neptun retrograd perfectează o conjuncţie de dimineaţă în casa familiei din astrograma ta solară, semn că poate te numeri şi tu printre nativii(ele) care au parte de o atmosferă caldă în viaţa personală şi acasă. Pe de altă parte, te pasc şi pe tine unele pericole, în sensul în care s-ar putea să apară tensiuni între tine şi cineva din familie. O chestiune de interes comun s-ar putea să scoată la iveală diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune suficient de mari încât să se ajungă la schimburi de replici foarte tensionate, care nu merg niciunde de fapt.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Capricorn

Luna şi Neptun retrograd aderă la o conjuncţie astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să apară unele confuzii sau neînţelegeri cu unii interlocutori pe care îi ai astăzi. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este acela de a nu lăsa loc de interpretări, mai ales în raport cu persoane care s-ar putea leza. În caz contrar, s-ar putea ajunge la teorii care nu sunt deloc conforme cu intenţiile tale, cu ceea ce ţi-ai dorit de fapt să realizezi prin intermediul discuţiilor la care te-ai înhămat pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Vărsător

Luna şi Neptun retrograd îşi dau azi întâlnire în casa banilor din horoscopul tău solar, semn că ar trebui să te afli şi tu printre nativii(ele) care sunt mai atenţi(te) astăzi cu modul în care îşi gestionează resursele. Poate că vrei să faci o investiţie pe care o consideri înţeleaptă în acest moment sau poate că este vorba de un moft la care te-ai deda. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi mai bine să aştepţi. S-ar putea să-ţi dai seama că nu este vorba de o nevoie reală la mijloc, că poţi aştepta un moment mai bun.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE - Peşti

Luna şi Neptun retrograd se întâlnesc astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă, pe de-o parte, o alură misterioasă, dar pe de altă parte, ar putea da de înţeles lucruri care nu erau neapărat în intenţia ta. Cu alte cuvinte, s-ar putea să trimiţi mesaje mixte care lasă impresii diferite tuturor celor cu care intri în contact. Într-un context ca acesta, este foarte important să ai un bun control asupra discursului tău. Altfel, s-ar putea să primeşti în viaţa ta personală unele persoane care nu sunt tocmai cele mai potrivite pentru tine, care nu te ajută să evoluezi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici