HOROSCOP Vineri, 7 octombrie. Trei zodii reuşesc să treacă azi peste unele greutăţi. Primesc sfaturi valoroase în acest sens

Mercur din Fecioară aderă la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) primesc astăzi sprijinul necesar pentru a face faţă unor greutăţi.

30783 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 7 octombrie. Trei zodii reuşesc să treacă azi peste unele greutăţi. Primesc sfaturi valoroase în acest sens

HOROSCOP Vineri, 7 octombrie. Trei zodii reuşesc să treacă azi peste unele greutăţi. Primesc sfaturi valoroase în acest sens

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Berbec

Te bucuri astăzi de un nivel de randament mai ridicat decât de obicei pentru acest moment al săptămânii. La această performanţă s-ar putea să contribuie şi faptul că pari să comunici destul de bine cu colegii de serviciu, că reuşeşti să treci mai uşor peste diversele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate dintre voi. Este drept că unele treburi implică eforturi destul de mari, că peste unele diferenţe între tine şi ceilalţi nu se poate trece prea uşor, dar chiar şi aşa, lucrurile merg bine pentru tine pe acest capitol şi reuşeşti să obţii progresele pe care le doreşti.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Taur

Din câte se pare, nu duci lipsă astăzi de creativitate, iar acest lucru îţi va veni într-ajutor atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală, în raport cu persoana iubită şi/ sau cei mici. Ştii să te adaptezi foarte bine la circumstanţe, să găseşti soluţii originale de a ieşi din bucluc ori de a aranja lucrurile în favoarea ta. Nu este foarte uşor să faci toate aceste lucruri, dar te ajută faptul că eşti spontan(ă), că eşti bine ancorat(ă) în prezent. În felul acesta, nu ai nicio grijă cu privire la necunosct şi răspunzi bine situaţiilor care te surprind.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Gemeni

Par că se întâmplă multe lucruri astăzi în viaţa de familie şi/ sau gospodărie, iar în unele momente, s-ar putea să te copleşească toate lucrurile la care te gândeşti sau pe care le simţi. Este posibil să fi traversat de curând o perioadă complicată pe aceste planuri, din care poate că nu ţi-ai revenit complet, sau poate că mai există încă lucruri care te deranjează la cei dragi, dar pe care nu ai apucat să le vorbeşti cu ei. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îl poţi face în asemenea momente este acela de a-ţi păstra stăpânirea de sine.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Rac

Comunici astăzi foarte bine cu cei din jur, dar s-ar putea ca, în anumite momente, să te loveşti de încăpăţânarea celor din jur. În alte situaţii, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să fie cei(le) care sunt refractare la a accepta lucruri care nu sunt compatibile cu ei/ele. În orice caz, este clar faptul că unele lucruri sunt mai uşor de discutat decât altele, că trebuie să te deschizi în faţa unor viziuni cu care nu eşti obişnuit(ă). În felul acesta, s-ar putea să observi lucruri care ţi-au scăpat şi care te-ar putea ajuta să rezolvi mai uşor unele probleme.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Leu

Din punct de vedere financiar, perspectivele par destul de bune astăzi. Mai exact, s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. Cât priveşte primul scenariu, cel mai probabil s-ar putea să fie vorba de activităţi extraprofesionale, fie în domeniul tău de activitate, fie într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. În alte cazuri, se prefigurează un comision care le bagă în buzunar nativilor(elor) acestui semn unele sume rapide. În orice caz, este clar că începi să stai mai bine pe acest plan.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Fecioară

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună. Lucrurile merg aşa cum ţi-ai dorit şi pe plan personal, dar şi în relaţie cu cei dragi, cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. De asemenea, te bucuri de un nivel crescut de creativitate, astfel că dacă trebuie să descoperi soluţii originale la locul de muncă sau activezi într-un domeniu artistic, vei da dovadă de un randament foarte ridicat. În cazul în care eşti single, astăzi este o zi bună în care să ieşi şi să te bucuri de oportunităţile de flirt apărute.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Balanţă

În cazul tău, astrele s-ar putea să activeze astăzi latura ta introspectivă, să nu fii la fel de deschis(ă) ca de obicei. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum gestionezi anumite contexte în care te afli pentru că există posibilitatea ca acestea să fie mai obositoare decât de obicei. Dacă ai trecut recent prin tensiuni în raport cu cei dragi, s-ar putea ca lucrurile să revină la normal între voi începând de astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să rămână unele puncte sensibile pe care ar fi bine să nu le activezi, astfel încât să nu apară tensiuni.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Scorpion

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti foarte bune cu privire la un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl derulezi în această perioadă. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre unele persoane noi care apar în viaţa lor şi care le oferă sprijinul pe care îl aşteptau sau unele sfaturi valoroase. În orice caz, se pare că ai toate motivele din lume să priveşti înainte cu speranţă, să ai încredere în ceea ce-ţi va aduce viaţa în viitor. Eşti pe drumul cel bun pe toate planurile şi răsplata va veni curând.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Săgetător

Din câte se pare, s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care se intersectează astăzi cu unele oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. În unele situaţii, s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă, iar în altele de o iniţiativă în domeniu căreia i te alături după orele de program. Oricum ar sta lucrurile, cert este că faci progrese atât pe plan financiar, cât şi profesional. Aşadar, dacă ai trecut recent printr-un impas financiar, lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru tine.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Capricorn

Te afli astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună. Ai o viziune clară asupra lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta şi te bucuri de o dispoziţie echilibrată, care îţi permite să observi la timp oportunităţile care îţi trec pragul şi să reacţionezi bine atunci când lucrurile par să nu funcţioneze conform planului. Aşadar, se anunţă o zi bună pentru a te ocupa de activităţi birocratice, care implică să te pregăteşti întrucâtva pentru a te ocupa de ele aşa cum se cuvine. În felul acesta, vei reuşi să dai de capăt oricărei probleme apărute.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Vărsător

Starea ta de spirit ar putea să fluctueze într-o anumit măsură astăzi, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că eşti predispus(ă) la o dispoziţie care lasă de dorit. Trebuie doar să ai grijă să nu persişti prea mult în medii negative, în compania unor persoane care au tendinţa să te folosească într-o manieră sau alta. Vestea bună este aceea că eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, că descoperi mai uşor răspunsuri la unele întrebări existenţiale. Acest lucru te poate ajuta să gestionezi mai uşor unele momente grele sau să eviţi unele situaţii care nu îţi fac bine deloc.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE - Peşti

Din câte se pare, se anunţă o zi bună pentru tine astăzi, mai ales dacă activezi în cadrul unui proiect comun cu alte persoane sau într-o colaborare. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care lucrezi, vă doriţi aceleaşi lucruri, astfel că progresele nu se vor lăsa prea mult aşteptate. În acelaşi timp, trebuie să ţii cont de lucrurile în care crezi, să tragi undeva linie când vine vorba de lucrurile la care eşti capabil(ă) să renunţi în numele binelui comun. În caz, s-ar putea să vină o vreme în care realizezi că ai făcut prea multe sacrificii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici