HOROSCOP Vineri, 9 septembrie – Discuţii care escaladează în conflicte. Patru zodii sunt vizate de astre

Luna intră azi în semnul Peştilor, de unde îi trimite o opoziţie lui Venus din Fecioară. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se confruntă azi cu provocări în plan relaţional.

28350 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 9 septembrie – Discuţii care escaladează în conflicte. Patru zodii sunt vizate de astre

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie  Berbec

Luna îşi face apariţia astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult pe parcursul acestei zile. Acest lucru s-ar putea simţi şi la locul de muncă, unde nivelul de randament de care dai dovadă s-ar putea să nu fie acelaşi pe tot parcursul zilei. Aşadar, încearcă să te ocupi de sarcinile mai dificile atunci când simţi că ai disponibilitatea pentru ele şi de cele mai simple atunci când energia pe care o ai este mai scăzută decât cea cu care eşti obişnuit(ă) cu alte ocazii.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Taur

Luna poposeşte pe parcursul acestei zile în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, astfel că te preocupă destul de mult proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Din acest motiv, s-ar putea să îţi fie greu să menţii un echilibru între ele şi planurile tale pentru astăzi, să simţi că nu îţi ajung timpul şi energia să te concentrezi pe toate aceste sectoare. Aşadar, provocarea ta pentru astăzi este aceea de a încerca să îţi aranjezi programul în aşa fel încât să le faci pe toate fără să nu laşi nimic pe altă dată.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Gemeni
Luna ajunge azi în casa carierei din astrograma ta generală, astfel că o bună parte din atenţia şi timpul tău se îndreaptă pe parcursul acestei zile către viaţa profesională şi relaţia cu superiorii. Aşadar, există riscul să nu îţi mai rămână foarte multă energie pentru îndatoririle casnice sau celelalte nevoi ale celor dragi. Pentru a evita scenariile în care te alegi cu reproşuri din partea celor dragi, încearcă să îţi organizezi agenda cu atenţie, astfel încât să nu amesteci cele două sectoare de viaţă sau să îi oferi unuia din ele mai multă atenţie decât celuilalt pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Rac

Luna poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, semn că eşti mai predispus(ă) astăzi la situaţii în care ţii mai mult seama decât de obicei de sistemul tău de valori, principii şi credinţe. Aşadar, s-ar putea să nu fii la fel de flexibil(ă) ca în alte circumstanţe, motiv pentru care şansele sunt mai mari decât de obicei să ajungi la polemici pe seama unor puncte de vedere sau viziuni. În acest context, este important să-ţi alegi luptele cu grijă pentru că oricât de mult ai explica anumite lucruri unor oameni, tot nu le vei schimba perspectivele.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Leu

Luna progresează azi într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, astfel că trebuie să ai mai multă grijă decât de obicei cum interacţionezi cu partenerul de viaţă, cei cu care lucrezi şi/ sau cu clienţii. Există riscul ca atmosfera să se schimbe atunci când discutaţi despre bani, să se încingă spiritele din cauza unor diferenţe de viziune în legătură cu unele investiţii sau cheltuieli. Aşadar, este important să-ţi asculţi interlocutorii şi să te asiguri că orice decizie importantă să ia doar atunci când aţi pus pe tapet toate datele problemei şi aţi ajuns la un consens agreat de toţi.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Fecioară
Luna intră astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că te numeri şi tu printre nativii(ele) care trebuie să se concentreze astăzi pe menţinerea unui climat armonios în raport cu persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrează. S-ar putea ca, în anumite privinţe, să ceri prea mult de la persoanele de lângă tine, iar acest lucru să conducă la tensiuni pe care le puteai evita. Încearcă să te conectezi la aceeaşi frecvenţă cu ei şi să vezi cum poţi face ca diferenţele dintre voi să lucreze în favoarea voastră. Cu siguranţă au atuuri care te pot ajuta.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Balanţă
Luna îşi face astăzi apariţia în casa muncii din astrograma ta generală, iar acest lucru înseamnă că trebuie să te concentrezi astăzi asupra sectorului profesional. Te aşteaptă o zi nu tocmai uşoară pe acest plan, în care vei avea parte de multe situaţii stresante pe care trebuie să le gestionezi atent, cu multă stăpânire de sine. În caz contrar, există riscul să pierzi controlul şi, odată cu el, unele progrese pe care le-ai făcut cu greu în ultima vreme. Depinde numai de tine să duci cu bine la bun sfârşit o astfel de zi. Ai deplină încredere în forţele tale.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Scorpion

Luna pătrunde azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, semn că se arată o zi numai bună în care să faci din relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici o prioritate. Lucrurile par să meargă bine între voi, dar s-ar putea să nu mai dispui de suficient timp în care să ieşi cu prietenii sau să te concentrezi asupra proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi zilele acestea. Aşadar, provocarea astrelor pentru tine este aceea de a-ţi ordona timpul în aşa manieră în care să le poţi face pe toate.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Săgetător

Luna ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că există multe lucruri pe plan casnic şi/ sau domestic care îţi acaparează astăzi atenţia. Din acest motiv, s-ar putea să nu îţi mai rămână timp sau energie să te ocupi la acelaşi nivel şi de chestiunile profesionale de pe agenda zilei, ceea ce îţi poate atrage unele remarci nu tocmai pozitive din partea superiorilor. Aşadar, este foarte important să păstrezi un echilibru între cele două domenii de viaţă, astfel încât să nu îţi atragi animozităţi de la o tabără sau cealaltă. Organizează timpul cu atenţie şi vei reuşi.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Capricorn
Luna intră azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că vei avea parte azi de multe contexte în care trebuie să intri în contact cu tot felul de persoane de la serviciu şi/ sau din viaţa personală. Trebuie să ţii însă cont de faptul că pot exista şi situaţii în care perspectivele voastre par să nu conducă în aceeaşi direcţie, când ies la iveală doar diferenţele de mentalitate care există între voi. În contextul acesta, trebuie să fii foarte atent(ă) cum conduci discuţia, astfel încât să nu se ajungă la tensiuni mari pe care le-ai fi putut evita.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa banilor din astrograma ta generală, astfel că nu este de mirare dacă te preocupă astăzi mai mult decât de obicei sectorul financiar. Acest lucru s-ar putea datora şi unor plăţi sau cheltuieli pe care nu ai avut cum să le prefigurezi şi/ sau pe care le-ai ignorat până când nu s-a mai putut. Aşadar, există riscul să fie nevoie să apelezi la unele economii sau să faci unele modificări destuld e mari la programul pentru sfârşitul de săptămână care va urma. Încearcă să ai mai multă grijă cum te gospodăreşti pe acest plan pe viitor.

HOROSCOP Vineri, 9 septembrie Peşti
Luna îşi face astăzi apariţia în semnul naşterii tale, semn că te bucuri de un plus de energie şi carismă pe parcursul acestei zile. Pe de altă parte, s-ar putea să fii mai conştient(ă) decât de obicei de diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune care există între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, ceea ce face colaborarea dintre voi mai dificilă decât în mod normal. Ideea ar fi să vă găsiţi o nişă şi să încercaţi să-l ajutaţi pe celălalt la lucrurile la care nu se pricepe prea bine, dar la care voi excelaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici