Anul Iepurelui   HOROSCOPUL CHINEZESC 2023 pentru toate zodiile

Luaţi-vă la revedere de la Tigrul de Apă. Intrăm în Anul Iepurelui de Apă!

37587 afișări
Imaginea articolului HOROSCOPUL CHINEZESC 2023 pentru toate zodiile

Sursa Foto - HEPTA/Leona Lewis Instagram

Iepurele - Horoscopul anului 2023 

Persoanele născute în Anul Iepurelui se vor confrunta cu "Ben Ming Nian", propriul an zodiacal.

Adepţii horoscopului chinezesc cred că, vor exista mai multe perturbări şi instabilităţi în anul care urmează.
"Persoanele născute în anul Iepurelui trebuie să se aştepte la mari schimbări în ceea ce priveşte sănătatea, cariera şi relaţiile. Ar putea fi puţin stresant, mai ales pentru cei ale căror hărţi natale nu favorizează Apa", transmite practicanta de geomanţie Thierry Chow din Hong Kong pentru CNN.

"Dar nu uitaţi că niciodată nu este totul rău. Poate însemna o oportunitate de a creşte".

Iepurii ar trebui să încerce să atragă energie pozitivă şi să se alăture evenimentelor fericite atunci când este posibil.
De asemenea, ei ar trebui să călătorească spre destinaţii din sudul lor. Nu contează dacă aceste destinaţii sudice sunt în oraşul lor sau în afara ţării lor.


Dragonul - Horoscopul anului 2023 

Se anunţă un an destul de bun pentru dragoni. Nu există stele ghinioniste care să le afecteze anul.

"Nu există preocupări restante, cu excepţia poate a sănătăţii pentru cei născuţi în anotimpurile de vară şi toamnă. S-ar putea să se simtă uşor stresaţi", spune Chow.
Dragonii singuri ar putea întâlni potenţiali parteneri romantici în acest an. Culorile lor norocoase sunt cele metalice, cum ar fi aurul sau argintul.
În ceea ce priveşte călătoriile, dragonii trebuie să o ia spre vest pentru noroc. 

Şarpele - Horoscopul anului 2023 

Persoanele născute în anii Şarpelui se vor bucura de veşti bune şi de abundenţă, deoarece steaua călătoriilor, Yi Ma Xing, şi steaua norocului, Cai Xing, vor domni peste ele în acest an.

"Oportunităţi, noi direcţii şi avansări vor veni către tine la locul de muncă", spune Chow.

"Dar Şerpii trebuie să găsească un echilibru în viaţă şi să ia o pauză atunci când este nevoie".Din punct de vedere romantic, şerpii pot găsi dragostea în timp ce călătoresc în acest an. Chow îi sfătuieşte să se îmbrace în albastru sau auriu şi să călătorească spre vest sau nord.


Calul - Horoscopul anului 2023

"În acest an, caii vor avea asupra lor Steaua Florilor de Piersic (Taohua Xing). Este o veste bună", spune Chow.
Pe plan profesional, vor găsi noi oportunităţi şi vor întâlni o mulţime de prieteni care îi vor ajuta.
Se vor bucura de relaţii bune. Ea spune că acesta ar putea fi anul potrivit pentru cei care vor să se logodească sau să se căsătorească.
Dar Chow emite un avertisment pentru cai: Acordaţi atenţie sănătăţii fizice şi mentale a familiei lor.
"Pot purta haine colorate, cum ar fi roz, portocaliu şi un pic de galben. În ceea ce priveşte călătoriile, se pot îndrepta spre sud", spune Chow.

Capra - Horoscopul anului 2023

În acest an, caprele vor întâmpina Tai Sui.Este, în general, o influenţă pozitivă asupra norocului lor, dar, în acelaşi timp, ar putea însemna şi că anul va fi extrem de obositor. De aceea, caprele trebuie să aibă grijă de ele însele şi să se odihnească atunci când este nevoie.
 
Pe plan relaţional, persoanele născute în anii Caprei se vor bucura de un an liniştit.
"Au mai multe şanse să întâlnească oameni noi, prieteni noi şi chiar noi iubiri în acest an". 

 

Maimuţa - Horoscopul anului 2023


Veşti bune pentru Maimuţe: anul acesta vor fi în uniune armonioasă cu Tai Sui. Chow spune că vor fi copleşite de admiraţie din partea celor din jurul lor la locul de muncă.
Dar asta nu înseamnă că ar trebui să trăiască nesăbuit. În schimb,  "ar trebui să joace în siguranţă în acest an, în special cei care iubesc sporturile extreme".
În ceea ce priveşte relaţiile, sunt predispuşi la certuri şi drame, care ar putea fi evitate prin îmbunătăţirea comunicării în acest an.
Galbenul şi bejul sunt paleta de culori pentru maimuţe în 2023, iar acestea ar putea privi spre vest pentru inspiraţie de călătorie, spune Chow.


Cocoşul- Horoscopul anului 2023

Cocoşii trebuie să se pregătească. Se vor ciocni cu Tai Sui în acest an, ceea ce înseamnă că lunile următoare ar putea fi instabile şi ar putea prezenta o mulţime de schimbări.
Sfatul lui Chow: Îmbrăţişaţi haosul şi călătoriţi mai mult. "Strângeţi cât mai multă energie pozitivă şi fiţi mai conştienţi de faptul că s-ar putea să atrageţi mai uşor conflicte în acest an", spune ea.

"Dar înţelegeţi că aceste schimbări sunt spre bine".
Pentru a atenua lovitura, ar putea purta mai mult galben şi maro şi să viziteze locuri din vest sau nord.

Câine - Horoscopul anului 2023

Fiind în uniune cu Tai Sui, persoanele născute sub semnul Câinelui se vor bucura probabil de un an plăcut, cu progrese semnificative în carieră şi în domeniul financiar.
Dar câinii trebuie să-şi amintească să fie umili şi să-i asculte pe ceilalţi, în special pe prieteni şi pe cei în care au încredere, spune Chow. Aceştia vă vor spune lucruri importante care vă vor aduce mari beneficii în acest an.
"Culorile lor norocoase sunt argintul şi albastrul, iar locul lor norocos este la nord", spune Chow.


Porc - Horoscopul anului 2023


Porcii vor saluta Tai Sui, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie, în general, un an pozitiv.
Dar, pe de altă parte, întâmpinarea lui Tai Sui ar putea, de asemenea, să afecteze sănătatea, din cauza volumului suplimentar de muncă.
"Trebuie să vă echilibraţi în mod egal timpul de muncă şi de joacă", spune Chow.
Persoanele născute în anii Porcului se pot bucura de succes profesional dacă sunt dispuse să se concentreze pe munca în echipă.
"Din punct de vedere relaţional, va fi un an foarte bun pentru tine. Veţi întâlni noi prieteni şi o potenţială nouă iubire", spune Chow.
Pentru a spori norocul, porcii ar putea purta mai des roz şi mov şi ar putea planifica o călătorie în sud, adaugă ea.

Şobolanul - Horoscopul anului 2023

Persoanele născute în anii Şobolanului vor fi în conflicte cu Tai Sui. 
"În general, înseamnă un an mai greu", spune Chow. "Dar când există yin, există întotdeauna şi yang. Aşa că nu uitaţi, niciodată nu este cu adevărat totul rău."
Şobolanii ar trebui să fie mai precauţi în ceea ce priveşte sănătatea şi munca. Ei ar putea fi predispuşi la răni minore şi la erori de comunicare în acest an.
Chow îi îndeamnă să poarte culori vesele, cum ar fi roz şi portocaliu, şi să viziteze locuri mai calde.


Boul - Horoscopul anului 2023

Bivolii se vor bucura de un an interesant, cu steaua călătoriilor şi steaua norocului strălucind asupra lor.
"Vor găsi noi oportunităţi şi finanţele lor vor atinge un nou nivel. Probabil că vor călători mai mult din motive profesionale şi personale. Dar, din moment ce călătoresc şi lucrează mai mult, trebuie să fie atenţi la sănătatea lor", spune Chow.
Cei care sunt singuri şi caută dragostea ar putea avea noroc în acest an.
 

Tigrul - Horoscopul anului 2023

Pentru cei născuţi în anii Tigrului, "Ben Ming Nian" a luat sfârşit.

"Asta înseamnă că după un an greu, situaţia lor se va îmbunătăţi în curând", spune Chow. "Dar răbdarea este esenţială, deoarece schimbările nu vor fi imediate".
Tigrii, în special cei născuţi primăvara şi vara, ar trebui să îşi ia timp să se recupereze în prima jumătate a anului şi să ia decizii importante doar în a doua jumătate a anului, spune ea.
 
Trebuie să poarte haine de culoare galben, albastru şi maro.  De asemenea, ar putea călători către nord şi vest. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici