HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Mercur, pentru a doua oară în Balanţă în 2022. Patru zodii primesc importante lecţii de viaţă

Mercur intră pentru a doua oară în acest an în semnul Balanţei, astfel că pentru toate zodiile, dar mai ales pentru cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se reînnoiesc lecţiile pe care destinul le-a predat la finalul verii. De data acesta, se cere să folosească învăţămintele cu care s-au ales de pe urma retrogradării acestei planete.

23657 afișări
Imaginea articolului HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Mercur, pentru a doua oară în Balanţă în 2022. Patru zodii primesc importante lecţii de viaţă

NASA

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Berbec

Mercur revine astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se pune din nou accentul pe modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În ceea ce îi priveşte pe cei din urmă, ultimele săptămâni ţi-au predat unele lecţii foarte importante, iar acum este cel mai bun moment să le pui în aplicare. În anumite situaţii, trebuie să laşi de la tine, să cauţi un teren comun între voi. În caz contrar, rişti să se ajungă la aceleaşi tensiuni prin care aţi trecut în ultima perioadă, să le reactivaţi.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Taur
Mercur începe azi să se mişte din nou prin casa muncii din horoscopul tău solar. Lecţia retrogradării sale pentru tine a fost aceea de a găsi ceva care îţi place în tot ceea ce faci. În felul acesta, îţi va fi mai uşor să duci la bun sfârşit chiar şi sarcinile de serviciu anoste, care te fac să procrastinezi uneori. De asemenea, dacă încerci să te deschizi mai mult faţă de colegii de muncă, acest lucru te-ar putea ajuta să descoperi că ai mai multe lucruri în comun cu ei decât ai fi crezut la început, că puteţi comunica eficient.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Gemeni
În cazul tău, Mercur revine în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, semn că una din priorităţile tale din această perioadă este aceea de a comunica mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În ultimele săptămâni, ai văzut cât de mult contează să nu te concentrezi la fel de mult pe diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune care există între tine şi cei dragi. Acum lecţia acestui tranzit pentru tine este aceea de a miza pe lucrurile care vă leagă, pe care le aveţi în comun. Astfel se depăşesc mai uşor eventualele incompatibilităţi.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Rac
Mercur se întoarce azi în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să observi schimbări pozitive în felul în care interacţionezi cu cei dragi. Lecţia retrogradării acestei planete pentru tine a fost aceea de a învăţa compromisul sănătos, de la lăsa de la tine când se poate. Aşadar, încearcă să aplici acest principiu şi în raport cu familia, mai ales dacă se întâmplă să aveţi parte de neînţelegeri recurente pe aceleaşi subiecte. Poate că cel mai bun lucru pe care-l poţi face este acela să cazi de acord cu ei că nu puteţi cădea de acord.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Leu
Mercur începe azi să se mişte din nou prin casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că modul în care interacţionezi cu toţi cei din jur, atât de acasă, cât şi de la locul de muncă, este un lucru foarte important. În principiu, ţi-ai dat seama în ultimele săptămâni când rişti să faci risipă de cuvinte şi când este cazul să îndrăzneşti mai mult, iar acum este momentul să pui în aplicare toate aceste lecţii. S-ar putea să apară contexte în care trebuie să obţii unele reacţii anume din partea interlocutorilor, să laşi o impresie specifică în ce te priveşte.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Fecioară

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că sectorul financiar reprezintă astăzi o prioritate pentru tine. Ţi-ai dat seama în ultimele săptămâni care lucruri reprezintă într-adevăr o nevoie şi care sunt cele la care poţi renunţa pentru moment, mai ales dacă te pregăteşti pentru o investiţie sau treci printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar. În plus, vestea bună este aceea că s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare importante, ceea ce îţi permite să umpli un gol care s-a creat de curând în bugetul tău din aceste zile.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Balanţă
Mercur începe azi să se mişte prin semnul naşterii tale, astfel că dai dovadă de mai multă deschidere decât de obicei. În acelaşi timp, este important să îţi aduci aminte lecţiile care ţi-au fost predate în timpul retrogradării acestei planete. Aşadar, încearcă să te gândeşti mai puţin la trecut, să te concentrezi pe ceea ce urmează să se întâmple în viitor. În caz contrar, există riscul să pierzi din vedere unele oportunităţi valoroase. Dacă ai suficientă încredere în propria persoană, vei reuşi să le reperezi la timp, să îţi dai seama din ce direcţie vin şi din partea cărei persoane.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Scorpion

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să fii mai puţin comunicativ(ă) decât de obicei, să reflectezi mai degrabă decât să vorbeşti. Retrogradarea acestei planete te-a încurajat să priveşti altfel viitorul, să îl tratezi dintr-o perspectivă nouă, astfel că acum trebuie să se schimbe ceva şi din relaţia ta cu trecutul. În felul acesta, te vei apropia mai mult de adevăratul tău potenţial, de modul ideal în care ar trebui să te poziţionezi faţă de trecut şi viitor. Caută aşadar să îţi urmezi calea, să te concentrezi pe evoluţie.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Săgetător
Mercur se deplasează de azi înainte prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, motiv pentru care se recomandă să te concentrezi pe proiectele tale în zilele care urmează. Prin intermediul lor, s-ar putea să cunoşti tot felul de persoane interesante, care te ajută fie material, fie cu cele mai bune sfaturi şi idei pentru a-ţi transpune visurile în realitate. În acelaşi timp, trebuie să ţii cont de echilibru în raportul de forţe între tine şi ceilalţi. În caz contrar, există riscul să apară probleme care pot avea o influenţă negativă asupra planurilor voastre comune.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Capricorn

Mercur începe azi să se mişte prin casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să observi o îmbunătăţire în ceea ce priveşte modul în care te înţelegi cu superiorii. Retrogradarea acestei planete te-a învăţat să ai mai multă încredere în anumite viziuni şi puncte de vedere pe care le ai, dar în acelaşi timp, ai văzut şi că trebuie să fii mai flexibil din alte puncte de vedere. Altfel, există riscul să îţi atragi unele animozităţi la serviciu, să dăunezi unor relaţii pe care ţi le doreşti mai apropiate în viitor, mai profitabile de ambele părţi.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Vărsător
Mercur intră astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că astrele te sprijină astăzi în ceea ce priveşte chestiunile birocratice, dacă te pregăteşti pentru un examen sau faci planuri cu privire la o deplasare în străinătate sau la o distanţă mare de casă, în România. Retrogradarea acestei planete te-a ajutat să înţelegi faptul că unele lucruri trebui clarificate cât mai repede, că trebuie să eviţi situaţiile în care depinzi de ceilalţi. În caz contrar, există posibilitatea să te alegi cu situaii încurcate pe care le-ai fi putut evita acţionând la timp.

HOROSCOPUL Marţi, 11 octombrie – Peşti

Mercur începe azi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că vor apărea multe discuţii în această perioadă cu privire la investiţii comune sau remedierea unor pagube care v-au afectat în aceeaşi măsură atât pe tine, cât şi pe partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi. Din punct de vedere al comunicării, s-ar părea că staţi mai bine decât de obicei, dar în acelaşi timp, trebuie să ţii cont de faptul că, în anumite situaţii, orgoliile s-ar putea să crească. Încearcă să nu-l laşi pe al tău să iasă la iveală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici