VIDEO  Momentul în care Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe ministrul Sportului. „Credeam că mă aşteptaţi cu cecul de 5 milioane”.

  • Ana Maria Popescu a refuzat să-l salute pe ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, lăsându-l cu mâna întinsă pe Aeroportul „Henri Coandă”.
  • Ana Maria Popescu: „Sper să ajungeţi la Tokyo şi să luaţi aurul pe care nu am fost eu în stare să-l iau. Credeam că mă aşteptaţi cu cecul acela de 5 milioane”.
  • Ana Maria Popescu a câştigat medalia de argint la proba individuală de spadă la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.
5814 afișări
Imaginea articolului Momentul în care Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe ministrul Sportului. „Credeam că mă aşteptaţi cu cecul de 5 milioane”.
Ana Maria Popescu s-a întors în România după ce a cucerit medalia de argint la proba individuală de spadă.
 
În momentul în care a ajuns în Aeroportul „Henri Coandă”, ministrul Tineretului şi Sportului a întins mâna pentru a o saluta pe româncă. Ana Maria Popescu a refuzat să răspundă la salutul lui Eduard Novak, lăsându-l cu mâna întinsă.
 
Gestul sportivei vine după ce ministrul declarase că „şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria nu putea să câştige medalia de aur”.
 
La conferinţa de presă ce a urmat, Ana Maria Popescu i-a răspuns lui Eduard Novak: „Sper să ajungeţi dumneavoastră la Tokyo şi să luaţi aurul acela pe care eu nu am fost în stare să-l iau. Credeam că mă aşteptaţi cu cecul acela de 5 milioane”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici