Jocurile Olimpice. China a câştigat aur şi argint în finala olimpică la bârnă. Simone Biles a luat bronzul

  • Gimnastele chineze Guan Chenchen (16 ani) şi Tang Xijing (18 ani), au câştigat marţi la amiază medaliile de aur şi argint în finala olimpică a probei de bârnă de la Yokyo 2020.
  • Gimnasta americană a reuşit să obţină medalia de bronz, după ce s-a retras din toate celelalte finale.
720 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice. China a câştigat aur şi argint în finala olimpică la bârnă. Simone Biles a luat bronzul

Sursă FOTO: Hepta

Guan Chenchen (16 ani) este noua campioană olimpică a probei de bârnă de la turneul de gimnastică feminină de la Jocurile Olimpice. Ea obţinuse cel mai bun punctaj în calificări şi a evoluat ultima în concurs, obţinând punctajul de 14.633, cu care s-a clasat prima.

Cu toate că a avut unele mici ezitări pe bârnă, Guan Chenchen a depăşit-o pe compatrioata ei Tang Xijing, care a făcut un exerciţiu punctat cu 14.233.

Locul 3 pe podium este ocupat de sportiva americană Simone Biles, al cărei exerciţiu a fost punctat cu 14.000.

CITEŞTE ŞI: Gimnasta Simone Biles: „Sufăr de twisties”. Este sindromul pierderii orientării în spaţiu

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici