Jocurile Olimpice. Chinezul Cao Yuan face istorie la sărituri în apă, câştigând aurul olimpic la platforma de 10 m

  • Sportivul chinez Cao Yuan a intrat în istorie după ce a câştigat aurul la sărituri în apă, în proba de la platforma de 10 m.
  • Compatriotul său Yang Jian a câştigat argintul şi britanicul Tom Daley a luat bronzul, la Tokyo Aquatics Centre.
195 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice. Chinezul Cao Yuan face istorie la sărituri în apă, câştigând aurul olimpic la platforma de 10 m

Sursă FOTO: Hepta

Cao Yuan a devenit primul săritor din istoria Jocurilor Olimpice care a câştigat medalii olimpice de aur în trei probe diferite de sărituri, după ce a cucerit aurul la platforma masculină de 10 m la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

El şi-a adăugat medalia de la Tokyo 2020 celor de aur de la 10 m sincron, obţinută la Londra 2012, şi de la 3 m trambulină, câştigată la Rio 2016.

Compatriotul lui Cao, YANG Jian, a terminat cu argint, iar Tom Daley cu bronz, devenind primul sportiv britanic care câştigă cel puţin patru medalii olimpice la sărituri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici