Video Străin în ţara ta | Carantină la Buşteni. Episodul 12 – „Şi noi suntem oameni. Cei care ne privesc cu ochi răi s-ar fi comportat la fel”

  • Adrian Lazăr, român în carantină: Sunt ca oricare alt român, care ar fi plecat din ţară pentru afaceri sau turism
  • Adrian Lazăr, român în carantină: M-am întors în România pentru că am „rădăcini” aici
  • Adrian Lazăr e în carantină la Buşteni de vineri, 13 martie, ziua în care s-a întors din Italia
2637 afișări

Te-ai întrebat cum curge timpul pentru un om aflat în carantină? Adrian Lazăr ţi-a arătat cum a fost viaţa lui în toată această perioadă. Mai are o zi. Apoi va fi liber să meargă acasă.

Pentru că mulţi îi acuză pe românii care s-au întors bolnavi din străinătate, în episodul de azi din „Străin în ţara ta | Carantină la Buşteni”, Adrian îţi explică de ce a revenit şi el acasă din Italia.

„Pentru cei care contestă întoarcerea noastră în România, eu zic că în momentul de faţă există o mare neînţelegere. Nu au înţeles situaţia noastră, nu şi-au dat seama că şi noi suntem ca absolut orice român care ar fi plecat din România pentru orice alt motiv. Putea să plece pentru afaceri, pentru plăcere sau chiar din motive politice. Ne-a prins acolo întâmplător, n-a fost ceva calculat. Ne-am întors în România pentru că avem rădăcini aici. Rădăcinile noastre sunt în România. Toţi cei care ne privesc cu ochi răi cred că s-ar fi comportat la fel ca noi.”

„Am plecat pentru câteva luni, puteam să plec în vacanţă câteva luni în Italia, se întâmpla să mă prindă acolo, mă întorceam în România. Nu e nicio diferenţă între mine şi unul care şi-a făcut o vacanţă într-un oraş italian.”

„Mâine, vei fi împreună cu mine la ieşire. Dacă voi mai şti să merg, îţi voi arăta primii mei paşi în libertate.”

Adrian Lazăr e în carantină la Buşteni de pe 13 martie, ziua în care s-a întors din Italia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici