Video STRĂIN ÎN ŢARA TA. CARANTINĂ LA BUŞTENI. Episodul 5: „Mă îmbrac elegant şi mă salut cu prietenii de la fereastră”

  • Adrian Lazăr, român în carantină: “Mi s-a ars un bec. Mi-au adus unul nou în 5 minute”.
  • Adrian Lazăr: “Îmi va fi teamă când voi ieşi din carantină, pentru că cei din jur nu au fost testaţi”
  • Adrian Lazăr, român în carantină: "Oamenii ne aduc mâncarea şi apoi dispar"
2927 afișări

Adrian Lazăr a plecat din Italia după ce hotelul unde lucra s-a închis din cauza coronavirusului. De când a revenit în ţară, e în carantină pentru două săptămâni, în Buşteni. În episodul de azi povesteşte cum e interacţiunea cu oamenii, când respecţi regulile de izolare.

Adrian Lazăr, român în carantină: „Ne vedem cu mulţi oameni pe geam. Nu avem voie să ieşim din cameră, putem privi pe geam, unde vedem jandarmii sau chiar pe cei care lucrează aici, care au grijă de noi.”

„Eu am venit cu un coleg de muncă şi prieten. Ne putem vedea pe geam, de exemplu, dar bineînţeles că încercăm să fim îmbrăcaţi elegant, pentru că dacă tot ne vedem rar, măcar să… În momentul de faţă să vedem dacă putem să-l strigăm.”

„Dănuţ! Domnul Dan! Colegul meu! Uite cum interacţionăm noi aici”, spune el în timp ce colegul face semnul victoriei la geam. „Uite, cam astea sunt legăturile noastre aici. Sunt foarte sigure pentru că ţinem distanţa aceea socială, ştii? De un metru şi jumătate.”

Adrian Lazăr a adăugat: „Faţă-n faţă reuşim să ne vedem cu cei care ne aduc mâncarea, deci cei care se ocupă de clădirea de aici, cu directorul clădirii, care este, săracul, singurul cu care menţinem legăturile prin intermediul Whatsapp. Mi-a trebuit un bec pentru că mi s-a ars, i-am trimis un mesaj pe Whatspp. Omul, în cinci minute, a fost cu becul în mână.”

Teama este un sentiment normal acolo. „E adevărat că şi mie îmi este frică. Şi eu îmi pun masca atunci când mă văd cu ei”, a declarat Adrian Lazăr.  „Îmi va fi frică să mă văd cu oricine pentru că o să mă simt eu în locul celor de acum, nu?”

Episodul următor va fi despre pasiunile lui Adrian Lazăr, despre mâncare şi băutură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici