Video Străin în ţara ta I Carantină la Buşteni. Episodul 9: “Acasă ne vom simţi ca după un război câştigat”

  • Adrian Lazăr, român în carantină: “Înainte să ajung în carantină, aici, la Buşteni, au fost două cazuri de pacienţi cu coronavirus”.
  • Adrian Lazăr, român în carantină: “Noi am fost testaţi în prima zi, vom mai fi testaţi de două ori înainte să ieşim de aici”.
  • Adrian Lazăr a intrat în carantină la Buşteni vineri, 13 martie, ziua în care s-a întors din Italia.
432 afișări

"Sper să rămânem toţi negativi la testul pentru coronavirus”. Asta e cea mai mare dorinţă a lui Adrian Lazăr, într-un nou episod din “Străin în ţara ta I Carantină la Buşteni”.

Adrian Lazăr, român în carantină: „Tot în carantină la Buşteni. Suntem circa 55 de persoane aici, două pozitive aici înainte să vin eu. De atunci se pare că suntem toţi negativi. Sper să rămânem negativi!”

„În momentul de faţă, dacă am intrat aici ca ghinionişti, pot să spun că am devenit privilegiaţi pentru că voi ceilalţi, în tot timpul ăsta, aţi fost obligaţi să staţi acasă, noi când ne vom întoarce acasă vom fi ca şi învingători aproape. Noi am câştigat un război. Noi am stat aici mult mai închişi decât noi.”

„Noi am fost testaţi în prima zi. Vom mai fi testaţi în zilele 12 şi 13 ca să ni se poată da răspunsul în ziua 14. Sperăm că în ziua a 15-a ni se dă drumul.”

„Voi fi total neliniştit pentru că nu voi mai avea încredere să mă văd cu nimeni.”

„Ne simţim toţi un pic închişi. Probabil că subconştientul lucrează.”

Data viitoare, Adrian Lazăr îţi va povesti despre prietenii săi şi despre toţi cei cu care a avut de a face în Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici