UPDATE  Video Cătălin Cherecheş a fost adus în ţară

  • Oficiul Procurorului General din München a finalizat procedurile de extrădare pentru Cătălin Cherecheş.
  • Florian Weinzierl, Procuror Public Senior şi Purtător de Cuvânt Adjunct, a confirmat predarea suspectului autorităţilor austriece la punctul de trecere a frontierei Freilassing.
  • Detaliile referitoare la ruta ulterioară de transport sau ora estimată de sosire în România nu au fost încă divulgate.
3448 afișări

UPDATE Cătălin Cherecheş a fost adus în ţară

Ştirea iniţială

Oficiul Procurorului General din München a încheiat recent procedurile de extrădare pentru Cătălin Cherecheş.

Într-o declaraţie oficială, Florian Weinzierl, Procuror Public Senior şi Purtător de Cuvânt Adjunct, a confirmat predarea suspectului autorităţilor austriece la punctul de trecere a frontierei Freilassing.

Transferul a avut loc la ora 10:40 a.m. în această zi, marcând începutul tranzitului către România.

În ciuda finalizării procesului de extrădare, detaliile referitoare la ruta ulterioară de transport sau ora estimată de sosire în România rămân nedivulgate.

Odată cu predarea reuşită, Oficiul Procurorului General din München îşi finalizează implicarea în procedurile de extrădare, asigurându-se că protocoalele legale sunt respectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici