Cazul Elodia: Cioacă nu este singurul suspect

Procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmăriri Penale şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat, marţi, că poliţistul Cristian Cioacă nu este singurul suspect în cazul dispariţiei soţiei acestuia, avocata Elodia Ghinescu.

30 afișări
Imaginea articolului Cazul Elodia: Cioacă nu este singurul suspect

Cazul Elodia: Cioacă nu este singurul suspect

Procurorul Marius Iacob a precizat că Cioacă nu este singurul suspect în cazul dispariţiei soţiei acestuia, Elodia Ghinescu, însă cele mai multe indicii conduc spre el.

"Cioacă nu este singurul suspect în cazul dispariţiei soţiei sale şi nu ne-am concentrat numai asupra lui. Fiecare ipoteză are suspecţii ei. Cioacă este însă persoana asupra căreia s-au adunat cele mai multe elemente", a declarat Iacob, fără să precizeze identitatea celorlalţi suspecţi.

Procurorii şi poliţiştii au revenit, marţi, în judeţul Argeş, pentru a relua cercetările în cazul avocatei Elodia Ghinescu, dar nu au precizat zonele în care au căutat indiciile necesare finalizării anchetei, rezultatele fiind şi de această dată negative.

"Existenţa unui cadavru este cea mai conturată ipoteză în acest dosar. Nimic din ancheta de până acum nu mi-a contrazis convingerea că Elodia nu a fost omorâtă şi putem vorbi de omor calificat. Şi mai e ceva: nu există până la acest moment niciun indiciu că Cioacă ar fi fost ajutat de către cineva în comiterea omorului", a declarat procurorul Marius Iacob.

Iacob a mai declarat că marţi a fost audiată o femeie care lucrează într-un bar din Piteşti şi care ar fi auzit cu ceva timp în urmă, în momentul în care a dus cafelele la masa unde erau soţul Elodiei, avocatul acestuia şi doua fete, când Cioacă a spus că este sigur că poliţiştii nu vor găsi niciodată cadavrul Elodiei.

Comisarul şef Vasile Viorel, şeful Serviciului Omoruri din cadrul IGPR, a declarat că nu există niciun indiciu care să arate în acest moment că Elodia ar mai fi în viaţă.

Tot marţi, jandarmii braşoveni au căutat trupul avocatei Elodia Ghinescu prin canalele subterane şi într-o seră părăsită din Cimitirul municipal din Braşov, căutările fiind şi de această dată fără rezultat.

Anchetatorii spun că acţiunile de căutare ale avocatei Elodia Ghinescu vor continua miercuri în judeţele Braşov şi Argeş, iar dacă vremea o va permite, vor fi extinse scotocirile în zilele următoare şi în judeţul Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici