Cererea Violetei Pârvan de încredinţare a copilului pe care îl are cu Omar Hayssam, admisă

Judecătoria Sectorului 2 a admis, vineri, cererea Violetei Pârvan de încredinţare a copilului pe care aceasta îl are cu sirianul Omar Hayssam, solicitare făcută după ce instanţa a decis că ea poate să părăsească ţara.

2 afișări

Violeta Pârvan - despre care procurorii susţin că ar fi cununată religios cu Omar Hasyssam - a cerut instanţei încredinţarea Sarei Antonia, fetiţa pe care o are cu sirianul. În cererea depusă la instanţă, Violeta Pârvan a chemat în judecată atât Autoritatea Tutelară, cât şi pe Khaled Omar, tatăl şi împuternicitul legal al lui Omar Hayssam.

Aceasta mai arată în cerere că poate să îşi crească singură fetiţa în vârstă de doi ani şi opt luni şi că tatăl acesteia a dispărut din ţară la scurt timp după ce a fost eliberat din arest, în prezent fiind dat în urmărire internaţională.

Violeta Pârvan a solicitat încredinţarea copilului după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea acesteia de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara. Pentru a putea ieşi cu copilul din ţară, Violeta Pârvan avea nevoie şi de acordul lui Omar Hayssam.

La sfârşitul lunii septembrie, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea Violetei Pârvan de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici