Csibi Istvan, liber

Omul de afaceri Csibi Istvan a fost eliberat, el urmând a fi cercetat în stare de libertate pentru instigare la delapidare, la spălare de bani şi la fals în înscrisuri sub semnătură privată, într-un caz în care sunt implicate alte 16 persoane şi 17 societăţi.

2 afișări
Imaginea articolului Csibi Istvan, liber

Csibi Istvan, liber

Tribunalul Bucureşti a respins, miercuri noaptea, propunerea procurorilor de arestare preventivă al lui Csibi, după mai bine de patru ore de deliberări.

Deciza poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, în termen de trei zile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici