Dolj: Tinerii implicaţi în scandalul de la IML ar putea primi mandate de arestare în lipsă

Magistraţii Tribunalului Dolj ar putea emite, miercuri, mandate de arestare preventivă pe numele a trei tineri, implicaţi în scandalul de la Institutul de Medicină Legală din Craiova, întrucât poliţiştii nu i-au putut găsi pentru a fi audiaţi.

4 afișări

Comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, comisarul şef Georgel Enescu a declarat, miercuri, că a fost stabilită persoana care se face vinovată de scandalul de luni dimineaţă de la Institutul de Medicină Legală Craiova.

Potrivit sursei citate, Bogdan Hristea, tânărul internat la Spitalul Floreasca cu plăgi împuşcate la nivelul toracelui, este vinovat pentru scandalul de la IML.

"Scandalul a fost provocat de Bogdan Hristea, zis Bogdă. Alături de al au mai fost Niculin Iordache, zis Seba, Marian Cristescu, zis Fibră şi Ionuţ Adrian Bălăşoiu. Aceştia s-au deplasat în sala de aşteptare de la Institutul de Medicină Legală Craiova unde se aflau Dumitru Ogun, Marius Mihai Tricu, ambii cunoscuţi sub numele de fraţii Chelie şi Costin Dascălu", a precizat comandantul IPJ Dolj, comisarul şef Georgel Enescu.

După ce l-au agresat pe Dumitru Ogun s-au folosit arme neletale.

"Se pare că s-au tras mai multe focuri de armă pentru că au existat cartuşe diferite", a mai spus comandantul IPJ Dolj, comisarul şef Georgel Enescu.

El spune că până acum, dintre toate persoanele implicate nu au fost audiaţi Niculin Iordache, Marian Cristescu, Adrian Bălăşoiu.

Comisarul şef Georgel Enescu a mai precizat că aşteaptă să vadă dacă instanţa va decide să le elibereze mandate de arestare preventivă în lipsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici