Două persoane, arestate la Satu Mare în scandalul permiselor de la Piteşti

Tribunalul Satu Mare a emis, luni după-amiază, mandate de arestare pe numele a două persoane acuzate că sunt implicate în scandalul privind obţinerea frauduloasă de permise auto de la Piteşti.

15 afișări
Imaginea articolului Două persoane, arestate la Satu Mare în scandalul permiselor de la Piteşti

Ofiţerii de la DGA Bucureşti percheziţionează o firmă implicată în scandalul permiselor de la Piteşti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, patronul unei şcoli de şoferi din Piteşti, Romeo R., şi instructorul Ionuţ C. de la aceeaşi unitate au fost arestaţi în baza unor mandate de arestare pe 29 de zile emise de Tribunalul Satu Mare pentru complicitate la trafic de influenţă, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

De asemenea, Biroul DNA Satu Mare l-a reţinut, în acelaşi caz, şi pe piteşteanul Teodor B.

Cei trei sunt suspectaţi că fac parte din grupul infracţional care şi-a desfăşurat activitatea, în perioada martie-iunie 2008, în judeţul Argeş, pentru a obţine direct sau indirect beneficii materiale de la mai multe persoane pentru facilitarea obţinerii de către acestea, în mod fraudulos, a permiselor de conducere de la SPCRPCIV Argeş. Sumele pretinse şi primite variau între 700 euro şi 4.500 euro.

Conform surselor citate, ei au fost duşi la Satu Mare pentru că ar fi racolat clienţi de aici.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, arestarea a 17 persoane implicate în scandalul privind obţinerea frauduloasă de permise auto.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici