Elena Udrea, audiată în Bulgaria. Autorităţile române încearcă să o aducă în România

Elena Udrea este audiată în Bulgaria. În ultimele 24 de ore, fostul ministru s-a aflat în arest, iar audierea se face după ce autorităţile din România au solicitat extrădarea lui Udrea, anunţă surse apropiate anchetei.

973 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, audiată în Bulgaria. Autorităţile române încearcă să o aducă în România

Sursele confirmă că audierea are loc vineri în faţa unei instanţe din Bulgaria. Tot vineri, autorităţile române au depus documentele necesare pentru a obţine aducerea în ţară a fostului ministru condamnat la închisoare.

Elena Udrea a fost condamnată joi la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

După pronunţarea deciziei, poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare. Ca urmare, autorităţile române au început procedurile şi Udrea a fost dată în urmărire generală.

Ulterior, ea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de graniţa cu Grecia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici