Elena Udrea, despre Kovesi: A inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea o acuză pe fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a arestat oameni şi a inventat dosare "în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei, pe lângă cei care erau ţintele lui Coldea".

1210 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, despre Kovesi: A inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei

Elena Udrea, despre Kovesi: A inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei

Fostul ministru a postat pe Facebook o parte a declaraţiei făcute de Victor Ponta, în dosarul Laurei Codruţa Kovesi: “S-a mai aratat ca vizitele private pe care magistratul procuror Kovesi Laura Codruta le-a efectuat la domiciliul denuntatorului/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian au fost confirmate de martorul Carstea Dumitru, cu prilejul audierii sale din data de 13.12.2018, precum si de martorul Ponta Victor Viorel. Mai mult, acesta din urma a relatat ca inculpata Kovesi Laura Codruta se manifesta extrem de apropiat in relatiile cu denuntatorul/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian, astfel incat cu prilejul unei vizite private i s-a adresat: 'stie ca il iubeste, dar, daca il mai prinde ca vorbeste cu aia o sa il aresteze si pe el, asa cum o sa o aresteze si pe ea”, cu trimitere la Udrea Elena Gabriela.”.”

Elena Udrea transmite că e irelevantă o eventuală relaţie sentimentală între Laura Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă.

"Relevant e că această femeie a fost şefa DNA şi că a arestat oameni şi le-a inventat dosare în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei, pe lânga cei care erau ţintele lui Coldea. No other comments...", a cochis fostul ministru.

Sebastian Ghiţă a declarat că nu a avut nicio relaţie sentimentală cu Laura Codruţa Kovesi, în contextul în care Victor Ponta, la audierea de la Secţia de anchetare a magistraţilor, a spus că fosta şefă DNA îl iubea pe Ghiţă şi că ea considera că se vede prea des cu Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici