Freedom House răspunde acuzaţiilor ministrului Chiuariu

Liderul "Freedom House" România, Cristina Guseth, susţine că acuzaţiile ministrului Tudor Chiuariu în legătură cu presupuse fapte de corupţie în realizarea unui audit în anul 2005 nu sunt corect îndreptate, arătând că Freedom House Washington şi nu filiala românească ar fi primit contractul.

1 afișare
Imaginea articolului Freedom House răspunde acuzaţiilor ministrului Chiuariu

Freedom House răspunde acuzaţiilor ministrului Chiuariu

"Organizaţia Freedom House Washington este cea care a fost desemnată să realizeze auditul, nu cea din România", a declarat Cristina Guseth, care a refuzat să facă alte precizări însă a promis că va remite un comunicat de presă în replică la acuzaţiile lui Tudor Chiuariu.

Din 1998, Cristina Guseth este directorul Freedom House-România, o instituţie recunoscută datorită rapoartelor sale anuale în ce priveste "stadiul democraţiei" în aproape toate ţările lumii şi cunoscută în România, mai ales, datorită numeroaselor programe dedicate presei. Întrucat multe dintre proiectele Freedom House au o componentă intrinsecă de PR, s-a specializat în media relations, managementul crizelor si marketing PR, desfăşurând acţiuni de gen pentru companii precum Renault, Wyet Whitehall, Ambasada Canadei, Prietenii Muzeului Naţional de Artă şi Fundaţia Partneri pentru Dezvoltare Locală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici