Hunter Biden, fiul preşedintelui american, acord de recunoaştere a vinovăţiei pentru acuzaţii legate de arme şi taxe

Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter, a fost de acord să pledeze vinovat la două capete de acuzare pentru neplata unui impozit pe venit şi a recunoscut că deţine ilegal o armă, au declarat marţi procurorii.

1169 afișări
Imaginea articolului Hunter Biden, fiul preşedintelui american, acord de recunoaştere a vinovăţiei pentru acuzaţii legate de arme şi taxe

Hunter Biden, fiul preşedintelui american, a fost de acord să pledeze vinovat la două acuzaţii în cadrul unui acord cu Departamentul de Justiţie

Hunter Biden, într-un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu procuratura americană din statul său natal Delaware, a recunoscut că deţinea o armă de foc deşi era consumator de droguri, notează AFP.

Acordul dintre Biden, în vârstă de 53 de ani, şi procurorii americani va trebui să mai fie aprobat de un judecător federal.

Acordul pune capăt unei lungi investigaţii de lungă asupra celui de-al doilea fiu al lui Biden, care a recunoscut că s-a luptat cu dependenţa după moartea fratelui său, Beau, în 2015.

De asemenea, se evită un proces care ar fi dus la zile sau săptămâni de titluri care ar fi distras atenţia Casei Albe, potrivit News Sky.

Hunter Biden, în vârstă de 53 de ani, a fost ţinta unor atacuri necruţătoare din partea fostului preşedinte american Donald Trump şi a aliaţilor săi republicani, care l-au acuzat de abateri legate de Ucraina şi China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici