Instanţa a stabilit, în procesul FNA, termene până în aprilie 2008

Instanţa Tribunalului Bucureşti a dispus, miercuri, mai multe termene, până în luna aprilie a anului viitor, pentru a-i putea cita pe cei aproximativ 13.000 de investitori din dosarul Fondului Naţional de Acumulare (FNA).

3 afișări
Imaginea articolului Instanţa a stabilit, în procesul FNA, termene până în aprilie 2008

Instanţa a stabilit, în procesul FNA, termene până în aprilie 2008

Termenele stabilite sunt 14 noiembrie, 12 decembrie, 9 ianuarie, 6 februarie, 5 martie şi 2 aprilie.

Potrivit instanţei, investitorilor li se vor trimite citaţii obişnuite pentru ca aceştia să aibă cunoştinţă de aceste termene în cazul în care vor să participe la proces.

Tot miercuri, Ioana Maria Vlas, principalul acuzat în dosarul FNA, a făcut din nou o cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici