Ioana Maria Vlas rămâne în arest

Ioana Maria Vlas rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, joi, contestaţia procurorilor la decizia instanţei inferioare de judecare în libertate a acesteia în dosarul privind prăbuşirea Fondului Naţional de Acumulare.

1 afișare
Imaginea articolului Ioana Maria Vlas rămâne în arest

Ioana Maria Vlas rămâne în arest

Instanţa a admis recursul Parchetului la decizia Tribunalului Bucureşti de judecare a Ioanei Maria Vlas în stare de libertate. Un judecător din trei s-a pronunţat în favoarea eliberării Ioanei Maria Vlas.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, marţi, recursul Parchetului la decizia instanţei inferioare privind judecarea în stare de libertate a Ioanei Maria Vlas, fostul administrator al Fondului Naţional de Investiţii (FNI). Instanţa a amânat pentru joi luarea unei decizii în acest caz.

Ioana Maria Vlas, judecată în stare de arest pentru înşelăciune în dosarul privind prăbuşirea Fondului Naţional de Acumulare, a cerut, marţi, Curţii de Apel Bucureştri să fie eliberată pentru a-şi putea dovedi nevinovăţia. Vlas a susţinut în faţa instanţei că în patru ani a cerut magistraţilor să o lase să stea în arest, însă acum vrea să fie în libertate pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Procurorul a cerut instanţei menţinerea Ioanei Maria Vlas în arest pentru că opinia publică va fi bulversată dacă ea va fi eliberată.

Ioana Maria Vlas a susţinut în faţa instanţei că nu reprezintă un pericol social şi nu înţelege de ce procurorul de şedinţă susţine că opinia publică va fi bulversată dacă ea va fi eliberată.

Săptămâna trecută, Tribunalul Bucureşti a admis cererea Ioanei Maria Vlas de a fi judecată în stare de libertate, decizie fiind contestată de Parchet la Curtea de Apel a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici