Maramureş: Doi tineri au filmat cum bat un cal şi au publicat imaginile pe Facebook

Doi tineri din Maramureş au dosar penal, după ce au bătut un cal, pus să tragă o căruţă înfrânată, în care puseseră un buştean şi au filmat întreaga scenă. Imaginile au fost puse pe Facebook.

455 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Doi tineri au filmat cum bat un cal şi au publicat imaginile pe Facebook

Maramureş: Doi tineri au filmat cum bat un cal şi au publicat imaginile pe Facebook

Poliţiştii au văzut imaginile cu animalul chinuit de cei doi tineri şi au deschis un dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

„Poliţiştii au identificat în cursul zilei de azi (sâmbătă – n.r.) autorii faptei ca fiind doi tineri de 17 respectiv 29 de ani”, spun reprezentanţii Poliţiei Maramureş.

În imaginile apărute în spaţiul public se vede cum cei doi tineri bat calul, pus să tragă o căruţă înfrânată, în care au pus şi un buştean.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici