Năstase cerea copia solicitării lui Morar privind avizarea începerii urmăririi penale în cazul său

Fostul premier Adrian Năstase a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor o copie a solicitării formulate de procurorul şef al DNA, Daniel Morar, privind avizul pentru începerea urmăririi penale împotriva sa.

13 afișări
Imaginea articolului Năstase cerea copia solicitării lui Morar privind avizarea începerii urmăririi penale în cazul său

Năstase cerea copia solicitării lui Morar privind avizarea începerii urmăririi penale în cazul său (Imagine: Mediafax Foto)

"Biroul Permanent a trimis solicitarea d-lui Adrian Năstase Comisiei juridice pentru a o analiza", a anunţat secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Gelil Eserghep.

Adrian Năstase a specificat că, începând cu 2005, DNA a creat mai multe dosare, considerând că ar fi săvârşit pretinse acte de corupţie în legătură cu imobilele din strada Muzeul Zambaccian, Christian Tell şi comuna Cornu şi cu materiale privind campania electorală din anul 2004.

"În aceste condiţii, îmi este foarte greu să apreciez asupra faptelor pentru care se solicită avizul de urmărire penală, dacă probele care se pretind că ar sta la baza solicitării mele sunt cele care au fost administrate în etapa actelor premergătoare şi dacă în aceste cauze s-au efectuat în mod direct probe din dosarul 8/P/2006, acte procedurale constatate nule de către ICCJ", se arată în scrisoarea lui Adrian Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici