O femeie care susţine că ştie detalii despre dispariţia Elodiei, audiată la Parchet

O femeie care susţine că soţul ei, Anatolie Ciumac, prieten cu Cristian Cioacă, are legătură cu dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, este audiată, miercuri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

136 afișări
Imaginea articolului O femeie care susţine că ştie detalii despre dispariţia Elodiei, audiată la Parchet

O femeie care susţine că ştie detalii despre dispariţia Elodiei, audiată la Parchet (Imagine: www.protv.ro)

Femeia, Magda Ciumac, a declarat la intrarea în sediul Parchetului ICCJ, unde a fost citată pentru audieri, că a fost împreună cu soţul ei, Anatolie Ciumac (zis Tolea), în noiembrie anul trecut, la un cimitir din localitatea braşoveană Râşnov, de unde acesta a luat o geantă foarte grea.

Aceasta a povestit că atunci când şi-a întrebat soţul ce se află în geantă, Tolea Ciumac i-a răspuns că "a recuperat-o pe Elodia".

Femeia a spus că nu înţelege de ce procurorii nu îl citează şi pe Tolea Ciumac în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu şi a adăugat că s-a despărţit de soţul ei în noiembrie anul trecut, pentru că acesta o bătea.

Anatolie Ciumac a fost condamnat, în 2004, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Scotch Club", în care 13 capi ai lumii interlope braşovene au fost judecaţi pentru scandalul provocat în faţa barului de noapte. Ciumac a fost achitat, atunci, de acuzaţiile de tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor, fiind acuzat de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ciumac are 33 de ani, s-a născut în satul Recea, raionul Rişca, din Republica Moldova. După ce a locuit o perioadă la Bucureşti, unde a lucrat ca agent de pază, s-a stabilit la Braşov unde a devenit unul dintre capii lumii interlope.

Principalul suspect în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu este soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007.

Cioacă a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei sale, timp în care a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a femeii, scopul fiind - potrivit Parchetului - acela de a vedea cu ce bărbat conversa.

Cioacă a motivat sarcastic, în faţa instanţei supreme, că doar a căutat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negând faptul că soţia sa ar fi moartă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici