Video Părinţii fetiţei dispărute în Portugalia vor să se întoarcă în Marea Britanie

Părinţii fetiţei dispărute în staţiunea Praia da Luz, Madeleine McCann, vor să se întoarcă, duminică, în Marea Britanie, chiar dacă sunt suspecţi în cazul anchetat de poliţia portugheză, potrivit unor rude ale acestora citate de BBC şi Sky News, informează AFP.

1 afișare

Gerry şi Kate McCann susţin că fetiţa lor Maddie, de trei ani, a dispărut din camera de hotel din Praia da Luz în mai, în timp ce ei se aflau într-un restaurant din apropiere.

Avocatul celor doi a spus că, în Gerry şi Kate, ambii de 39 de ani, catolici fervenţi şi medici de profesie, au libertate totală de mişcare, deşi autorităţile i-au declarat oficial suspecţi în cazul dispariţiei fetiţei lor. Autorităţile le-au permis acestora să se întoarcă acasă, însă sunt obligaţi să informeze dacă lipsesc de acasă mai mult de cinci zile.

Potrivit presei spaniole, părinţii micuţei Madeleine ar putea fi audiaţi, săptămâna viitoare, de un judecător, care va decide alte măsuri în cazul acestora.

Într-un interviu publicat duminică în tabloidul News of the World, Gerry McCann a spus că avocatul lor i-a anunţat că poliţia crede că are suficiente probe pentru a începe procedurile împotriva lor.

Gerry şi Kate McCann au fost declaraţi, miercuri, suspecţi în dispariţia fetiţei lor, după ce au ajuns în Portugalia rezultatele expertizei medico-legale efectuate în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici