Părinţii şi fratele avocatei Elodia Ghinescu, audiaţi la Braşov

Părinţii şi fratele Elodiei Ghinescu au fost audiaţi, joi, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, aceştia recunoscând mai multe obiecte găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov ca aparţinând avocatei şi soţului acesteia, poliţistul Cristian Cioacă.

2 afișări

Procurorul Marius Iacob i-a audiat pe membrii familiei avocatei timp de patru ore şi le-a arătat imagini cu diverse obiecte găsite în râpă. Tatăl Elodiei Ghinescu a precizat, la ieşirea de la audieri, că a fost foarte dureros pentru el să vadă acele obiecte care au aparţinut fiicei sale şi soţului acesteia şi este convins că ginerele său a ucis-o pe Elodia.

"Indiscutabile el este criminalul", a precizat tatăl avocatei.

Procurorul Marius Iacob a precizat că martorii din Spania, vecinii soţilor Ghinescu - Cioacă care se presupune că ar fi auzit lovituri puternice în noaptea dispariţiei avocatei, vor fi audiaţi în luna decembrie, când vor veni în ţară.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, au început căutările trupului avocatei pe traseul Sinaia-Târgovişte şi vor continua şi în zilele următoare.

"În aproximativ o lună de zile aşteptăm rezultatul tuturor expertizelor IT. Atunci i le vom prezenta şi lui Cristian Cioacă", a adăugat procurorul care se ocupă de cazul avocatei şi pe care îl consideră cel mai dificil din întreaga sa carieră.

În total, în decurs de două luni, au fost audiate 40 de persoane în acest caz.

Pe de altă parte, principalul suspect de uciderea avocatei, poliţistul Cristian Cioacă, mai are câteva zile din concediul fără plată, urmând ca pe data de 26 noiembrie, să se întoarcă la serviciu. După dispariţia soţiei sale, Cioacă şi-a luat concediu medical pe bază de stres, în intervalul 11 - 24 septembire, iar din 25 septembrie până pe 9 octombrie a intrat în concediul de odihnă legal. Pe 11 octombrie a intrat într-un nou concediu medical, de trei zile, după doar o zi de muncă, pe motiv că suferă de "sindrom nervos depresiv". Poliţistul revenit la serviciu în intervalul 15 - 23 octombrie, după care aintrat din nou în concediu medical între 24 octombrie - 6 noiembrie. În perioada 9-25 noiembrie, poliţistul a intrat în concediu fără plată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici