Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, vizat de DNA într-un dosar de luare de mită şi fals în declaraţii

Procurorii DNA fac în această dimineaţă percheziţii la CJ Prahova şi la familia prim-vicepreşedintelui PNL, Iulian Dumitrescu.

1179 afișări
Imaginea articolului Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, vizat de DNA într-un dosar de luare de mită şi fals în declaraţii

Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, vizat de DNA într-un dosar de luare de mită şi fals în declaraţii

Iulian Dumitrescu ar fi vizat, într-un dosar DNA, de acuzaţii de luare de mită şi fals în declaraţii.

Iulian Dumitrescu este preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi prim-vicepreşedinte PNL pe Mediu de Afaceri şi Societate Civilă.

Vizată de ancheta DNA este şi Angelica-Marilena Lambrea, sora preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Într-o reacţie postată pe Facebook, prim-vicepreşedinte PNL spune că nu are nimic de ascuns.

„În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie. Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”, a scris Iulian Dumitrescu pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici