Român dat în urmărire internaţională, prins la Oradea

Un orădean căutat de două luni de către autorităţile franceze pentru mai multe infracţiuni comise pe teritoriul Franţei a fost identificat şi reţinut, miercuri, de poliţiştii orădeni ai Serviciului de Investigaţii Criminale.

1 afișare
Imaginea articolului Român dat în urmărire internaţională, prins la Oradea

Român dat în urmărire internaţională pentru infracţiuni în Franţa, prins la Oradea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, subinspector Alina Dinu, orădeanul Vasile Oros (49 ani) a fost dat în urmărire internaţională în luna august, sub acuzaţia de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi înşelăciune.

Împotriva orădeanului există un mandat european de arestare emis de Tribunalul de Instanţă Supremă din Chambery, a declarat subinspectorul Alina Dinu.

Oros a fost prezentat, miercuri, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Oradea, care au emis pe numele lui un mandat de arestare pe o perioadă de 29 de zile, urmând să fie predat autorităţilor franceze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici