Român urmărit internaţional în Belgia, prins la Constanţa

Un român urmărit internaţional de autorităţile belgiene pentru trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani a fost prins de poliţişti, miercuri, în Constanţa, pe numele acestuia existând un mandat european de aducere.

1 afișare

Valter Păsniceanu (31 de ani) a fost reţinut de poliţişti în timp ce se afla lângă o spălătorie auto din Constanţa, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Bărbatul este căutat de autorităţile belgiene pentru trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani, infracţiuni pe care le-a comis împreună cu alţi complici români. Pe numele acestuia autorităţile din Bruxelles au emis un mandat european de aducere.

Dintre complici a fost identificat Eugen Trufanda (33 de ani), din Bucureşti, reţinut de poliţiştii bucureşteni în 3 iulie. Ulterior, Curtea de Apel Bucureşti a dispus punerea în executare a mandatului european, Eugen Trufanda fiind predat autorităţilor belgiene.

Aceştia sunt acuzaţi că în perioada 2005 - 2006 au recrutat în România şi au transportat în Belgia mai multe femei pe care le-a obligat să se prostitueze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici