Video Sora lui Cristian Cioacă, nemulţumită de percheziţionarea locuinţei ei din Piteşti

Sora poliţistului Cristian Cioacă, suspectat de uciderea soţiei sale, a declarat că după percheziţionarea locuinţei sale din Piteşti, timp de două ore, din dispoziţia procurorilor DIICOT Braşov, au fost ridicate două calculatoare şi CD-uri, femeia refuzând să semneze procesul-verbal.

2 afișări

Ana Maria Ene a explicat că percheziţia a fost făcută de către poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Argeş.

Poliţistul Cristian Cioacă, suspectat de uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu, dispărută în 29 august 2007,a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de procurorii braşoveni, într-un alt dosar, fiind acuzat de violarea corespondenţei, alte două persoane fiind audiate de procurori în acest caz. Potrivit unor surse judiciare, poliţistul Cristian Cioacă şi celelalte două persoane sunt acuzate de procurorii DIICOT Braşov de acces nelegal la sistemul informatizat, respectiv la accesarea nelegală a căsuţei electronice a soţiei sale.

"Reţinerea lui Cioaca este un abuz. Poliţiştii mi-au luat din casă două calculatoare - unul al meu şi altul al soţului meu - şi câteva CD-uri care conţineau poze şi proiecte de arhitectură. Eu sunt arhitectă de meserie. Pot să spun că nu m-am opus percheziţiei, dar am refuzat să semnez totuşi procesul-verbal. Ce să vă zic, eu sunt sigură că Elodia trăieşte, dar nu aş putea să vă precizez în ce stare morală sau fizică se află. Eu cred că mama Elodiei e în spatele a tot ce se întâmplă acum. Ea a făcut plângerea penală în urma căreia a avut loc această percheziţie, iar acum cea mai mare bătălie între familii se va da pentru micuţul Patrick copilul fratelui meu şi al Elodiei", a declarat Ana Maria Ene după percheziţionarea locuinţei sale dintr-un bloc situat în cartierul Banatului din Piteşti.

Pe lângă cele două calculatoare, poliţiştii piteşteni au mai ridicat din locuinţa surorii lui Cioacă aproape 50 de CD-uri şi DVD-uri, mai multe stick-uri de memorie şi înscrisuri care au fost duse la sediul DIICOT Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici