Suspectul în cazul uciderii unui tânăr în cartierul Berceni, cercetat în stare de libertate

Agresorul bărbatului care a murit, duminică, în cartierul Berceni, este cercetat în stare de libertate, după ce Parchetul Tribunalului Bucureşti i-a interzis să părăsească localitatea, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

232 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul uciderii unui tânăr în cartierul Berceni, cercetat în stare de libertate

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan (Imagine: Mediafax Foto)

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri şi Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Comisarul Christian Ciocan a declarat că agresiunea a avut loc, duminică, în jurul orei 16.30, iar suspectul a fost prins la scurt timp după aceea. Între cei doi bărbaţi a avut loc o altercaţie, victima fiind lovită cu pumnul şi doborâtă la pământ.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că victima - N. Mihail - are 30 de ani, şi este din Bucureşti, bărbatul fiind cunoscut sub numele de "Cubu'", şi ar fi făcut parte din grupul cunoscut sub denumirea de grupul "Sportivilor". Aceleaşi surse au precizat că agresiunea nu are legătură cu disputele între grupările de cartier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici