Un bărbat a fost arestat după ce a condus maşina prin mulţimea de protestatari din Seattle şi a împuşcat pe unul dintre aceştia

  • Secvenţele filmate prezintă un bărbat care îşi face loc cu maşina printr-un grup de protestatari violenţi
  • Şoferul devine agasat la un moment dat, coboară din maşină, împuşcă un protestatar şi apoi ameninţă pe alţii
  • Victima se află la spital, este stabilă şi în afara oricărui pericol
546 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat după ce a condus maşina prin mulţimea de protestatari din Seattle şi a împuşcat pe unul dintre aceştia

Sursa foto: profimedia

Un bărbat a fost arestat după ce a condus maşina prin mulţimea de oameni adunată pentru a se manifesta în cadrul protestelor George Floyd. Şoferul are la un moment dat o altercaţie cu unul dintre protestatari pe care îl împuşcă.

Secvenţa filmată arată cum maşina pare să accelereze prin mulţime până când se opreşte de o baricadă. Protestatarii au înconjurat maşina, iar şoferul iese înarmat afară unde împuşcă pe unul dintre demonstranţi. Alte imagini au surprins cum victima este înconjurată de alţi oameni care au format un cordon protectiv până la sosirea medicilor.

Victima este în afara oricărui pericol şi se află în stare stabilă la spital. Suspectul a fost arestat, iar arma i-a fost confiscată de către poliţie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici