A fost deschis testamentul actriţei italiane Gina Lollobrigida

Actriţa italiană Gina Lollobrigida a decis să îşi împartă bunurile între fiul ei şi asistentul personal Andrea Piazzolla. Testamentul actriţei a fost făcut public marţi.

3468 afișări
Imaginea articolului A fost deschis testamentul actriţei italiane Gina Lollobrigida

A fost deschis testamentul actriţei italiane Gina Lollobrigida

Conform Corriere della Sera, ultima dorinţă a actriţei care a murit pe 16 ianuarie la vârsta de 95 de ani a fost ca jumătate din avere să îi revină fiului ei, Andrea Milko Skofic, iar cealaltă jumătate asistentului ei, Andrea Piazzolla.

Avocatul lui Piazzolla, Francesca Romana Lupoi, a declarat că asistentul actriţei "intenţionează să îndeplinească dorinţele Ginei Lollobrigida în ceea ce priveşte, în special, promovarea imaginii sale şi conservarea operelor sale artistice".

De altfel, Andrea Piazzolla, mâna dreaptă a Ginei Lollobrigida, aflat în centrul unei polemici cu familia actriţei şi judecat la Roma sub acuzaţia de eludarea unei persoane aflate în incapacitate, a fost protagonistul unui lung interviu la „Domenica in”. Piazzolla a vorbit despre relaţia sa cu actriţa, despre relaţia dificilă dintre Gina Lollobrigida şi fiul ei, Andrea Milko Skofic, şi despre controversata căsătorie cu spaniolul Francisco Javier Rigau. Cu fiul ei, a explicat Piazzolla, "relaţia nu a fost niciodată foarte uşoară. Milko avea o mamă foarte faimoasă, dar nu era numai a lui, ceea ce a cauzat unele probleme. Pe de altă parte, Gina a fost o femeie cu un caracter foarte, foarte puternic, nu a făcut niciodată compromisuri, a dat totul, a vrut maxim. Nu au reuşit niciodată să se înţeleagă".

Potrivit Vanity Fair, actriţa avea un patrimoniu de 10 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici