A fost lasat primul trailer pentru The Batman. Robert Pattinson face un rol mai dark ca niciodată

  • Primul trailer pentru The Batman a fost lansat la DC FanDome
  • Robert Pattinson face un rol mai dark şi mai violent ca predecesorii săi
  • Lansarea în cinematografe va avea loc anul viitor, pe 1 octombrie
1442 afișări
Imaginea articolului A fost lasat primul trailer pentru The Batman. Robert Pattinson face un rol mai dark ca niciodată

Sursă foto: Captură The Batman - DC FanDome Teaser

DC FanDome ţi-a adus şi primul trailer al noului film cu Batman, The Batman. Dar Robert Pattinson e un alt fel de Batman. E un Bruce Wayne mai întunecat şi mai dezechilibrat faţă de iluştrii săi predecesori şi e un Batman mai violent. Dar are alături o Zoe Kravitz în rolul Catwoman, un Andy Serkis în rolul lui Alfred sau Jeffrey Wright în rolul comisarului James Gordon.

Şi lansarea a fost cu peripeţii. Iniţial s-a vorbit de 21 iunie, anul viitor, însă, din cauza pandemiei, s-a discutat despre o distribuţie exclusiv online. În cele din urmă, însă, filmul va fi lansat în cinematografe pe 1 octombrie 2021.

Au existat discuţii şi cu privire la distribuirea lui Pattinson în rolul cavalerului negru. Mulţi n-au reuşit să-l vadă în rol după saga Twilight şi rolul vampirului siropos. Pattinson e conştient cu ce moştenire trebuie să lupte, dacă e să-i menţionez doar pe Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale sau Ben Affleck.

ROBERT PATTINSON, Batman: E o nebunie pe ce urme trebuie să calc. E interesant în ce direcţii poţi duce personajul, nu trebuie să joci un stil anume, Dacă analizezi filmele şi serialele, poţi devia destul de mult. Poţi să faci foarte multe cu personajul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici