A murit Andy Fletcher, clăparul Depeche Mode

Andrew Fletcher, clăpar şi membru fondator al trupei britanice Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani.

2026 afișări
Imaginea articolului A murit Andy Fletcher, clăparul Depeche Mode

Sursa Foto - Hepta

Trupa britanică a confirmat moartea acestuia pe reţelele de socializare, spunând că „Fletch avea o adevărată inimă de aur”.

O declaraţie emisă de trupă pe reţelele de socializare arată: „Suntem şocaţi şi cuprinşi de o tristeţe copleşitoare în urma morţii premature a prietenului nostru drag, membru al familiei şi coleg de trupă Andy 'Fletch' Fletcher".

„Fletch avea o adevărată inimă de aur şi era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversaţie animată, de un râs bun sau de o halbă rece. Inima noastră este alături de familia sa şi vă rugăm să îi respectaţi intimitatea în aceste momente dificile”, a arătat Depeche Mode.

Cunoscut mai ales în timpul carierei sale sub porecla "Fletch", Fletcher s-a născut în 1961 în Nottingham şi s-a mutat la Basildon, unde la sfârşitul anilor 1970 a format trupa Composition Of Sound alături de Martin Gore şi Vince Clarke. Odată cu recrutarea cântăreţului Dave Gahan, şi-au schimbat numele în Depeche Mode, iar trupa s-a bucurat de succese de top, printre care New Life şi Just Can't Get Enough.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici