Au început filmările pentru "Tati part-time" - o comedie dedicată părinţilor, cu debutul spectaculos al Evei Măruţă

Vidra Production aduce în cinematografe un nou block-buster, "Tati part-time," cu Eva Măruţă şi Alex Bogdan în rolurile principale.

906 afișări
Imaginea articolului Au început filmările pentru "Tati part-time" - o comedie dedicată părinţilor, cu debutul spectaculos al Evei Măruţă

Iustin, interpretat de Alex Bogdan, este un avocat cu o carieră solidă, dar totul se schimbă când descoperă că trebuie să aibă grijă de Maya, fina lui de 8 ani, interpretată de tânăra şi talentata Eva Măruţă, care debutează în lumea filmului. Cu toate că Iustin nu se pricepe deloc la copii, aventurile lor comice sunt pe cale să devină subiect de discuţie pentru toţi părinţii.

"Am aşteptat toată viaţa mea un proiect ca Tati part-time. Rolurile sunt fabuloase, echipa este de vis, sunt absolut convins că va fi un film pe care toată lumea va dori să-l vadă," spune cu entuziasm Alex Bogdan, actor.

Viaţa lui Iustin este dată peste cap, dar şi Maya are propriile ei gânduri cu privire la noul ei "tati part-time." La doar 8 ani, Eva Măruţă face o intrare spectaculoasă în lumea cinematografiei.
"Tati part-time este o ciocnire între stilul de parenting cu care am fost noi, generaţia de millennials crescuţi, şi acest stil nou de parenting cu blândeţe," explică Alexandra Hash, producătorul executiv al filmului.

Producţia marchează debutul regizoral al Letiţiei Roşculeţ şi se bazează pe un scenariu scris în colaborare cu Matei Dima.

"Am aşteptat cu nerăbdare momentul meu de debut în lumea filmului, şi sunt mândră că acest film va ajunge la o audienţă largă. Am un băieţel fix de vârsta Evei şi ştiu cât de greu este să fii părinte astăzi. Multe dintre situaţiile amuzante din Tati part-time surprind această diferenţă între cum creşteam şi cum cresc copiii astăzi," mărturiseşte Letiţia Roşculeţ.

"Este o comedie curajoasă făcută special pentru părinţi şi, da, se pot uita şi copiii. Am făcut o super echipă împreună cu Letiţia. Ea a adus cunoştinţele despre cum se cresc copiii astăzi, în timp ce eu am adus necunoştinţele mele despre subiect, iar umorul nostru s-a îmbinat perfect. Totuşi, dacă vreţi copii, nu promit că veţi simţi la fel după ce vedeţi Tati part-time," adaugă Matei Dima.

Filmările pentru "Tati part-time" au început pe 2 septembrie, iar filmul este programat să intre în cinematografe în avanpremieră pe 2 ianuarie 2024. În distribuţie se regăsesc şi alţi actori talentaţi, precum Mihaela Teleoacă, Alexandru Ion, Raluca Aprodu, Doina Teodoru, George Ivaşcu, Nelu Cortea, şi alţi actori surpriză care promit să facă din acest film o experienţă memorabilă pentru toţi spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici