Biletele pentru finala Eurovision Song Contest s-au epuizat în 36 de minute

Biletele pentru marea finală din luna mai a concursului muzical Eurovision 2023 s-au vândut în puţin peste 30 de minute, au declarat organizatorii.

128 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru finala Eurovision Song Contest s-au epuizat în 36 de minute

Sursa foto: Profimedia

Marea Britanie găzduieşte cea de-a 67-a ediţie a concursului Eurovision în numele Ucrainei, câştigătoarea competiţiei din 2022, exclusă de la organizare din cauza războiului.

Biletele pentru marea finală au avut preţuri între 160 de lire sterline şi 380 de lire sterline, în timp ce biletele pentru cele două semifinale au avut preţuri între 90 de lire sterline şi 290 de lire sterline.

Aproximativ 3.000 de bilete pentru un total de nouă spectacole: şase avanpremiere, două semifinale şi marea finală - vor fi puse la dispoziţie pentru ucrainenii strămutaţi, la o taxă de 20 de lire sterline pe vânzare, a declarat guvernul britanic.

Toate biletele puse spre vânzare s-au epuizat în 36 de minute, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici