„Billie Jean” a lui Michael Jackson a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube, la 12 ani de la moartea artistului

  • Melodia „Billie Jean” face parte de pe albumul „Thriller”, lansat în 1982.
  • „Billie Jean” este prima piesă a lui Michael Jackson care a trecut pragul de un miliard de vizionări pe YouTube.
139 afișări
Imaginea articolului „Billie Jean” a lui Michael Jackson a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube, la 12 ani de la moartea artistului

„Billie Jean” a lui Michael Jackson a depăţit un miliard de vizulaizări pe YouTube, la 12 ani de la moartea artistului

Cu aproape două spătămâni înainte de împlinirea a 12 ani de la moartea megastarului Michael Jackson , succesul său din 1983, „Billie Jean”,  a depăşit un miliard de vizionări pe YouTube, notează BFMTV.
 
Este unul dintre cele mai mari hituri din lume şi face parte de pe albumul „Thriller”, lansat în 1982, cel mai bine vândut din toate timpurile. 
 
Hit-ul „Billie Jean”, recunoscut de la primele sale acorduri, este, de asemenea, unul dintre cele mai bine vândute single-uri din lume.
 
„Billie Jean” face parte acum din clubul celor mai vizionate videoclipuri, care include Chandelier - Sia (2,3 miliarde), Despacito - Luis Fonsi (7,4 miliarde) sau Shape of You - Ed Sheeran (5,3 miliarde). Deţinătorul recordului este videoclipul celebrei piese pentru copii „Baby Shark,” cu 8,7 miliarde de vizualizări.
 
„Billie Jean” este prima piesă a lui Michael Jackson care a trecut pragul de un miliard de vizionări pe YouTube.
 
Alte două hituri din anii 1980 au mai depăşit acest prag, Sweet Child O 'Mine - Guns N' Roses şi Take on Me - A-ha.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici