Cântăreaţa Adele a revenit în lumina reflectoarelor, la emisiunea Saturday Night Live

  • Adele a apărut pentru prima dată în faţa publicului, de când a slăbit, la Saturday Night Live
  • Cântăreaţa a fost gazda emisiunii, a glumit pe seama greutăţii şi a cântat
  • Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy
1602 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Adele a revenit în lumina reflectoarelor, la emisiunea Saturday Night Live

Cântăreaţa Adele a revenit în lumina reflectoarelor, la emisiunea Saturday Night Live

Îţi era dor să o vezi din nou pe Adele? Şi nouă! Mai ales că toată lumea era curioasă să o vadă pe cântăreaţă după ce a slăbit. Cântăreaţa de 32 de ani a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Veselă şi plină de energie, ea nu a ezitat să facă glume pe seama kilogramelor pierdute. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy.

Adele: Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile COVID-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea cealaltă.

Adele a luat parte şi la schiţa ”The Bachelor's dating”, din aceeaşi emisiune. Cântăreaţa a jucat rolul tinerei care este veşnic refuzată şi cu fiecare ocazie începea să cânte o piesă.

Adele: Sunt Adele, am 32 de ani. S-ar putea să mă ştiţi drept cântăreaţa Adele, pentru că mi-a fost frântă inima de mult ori. Prima dată la 19, apoi mai faimoasă la 21 şi apoi mai faimoasă la 25.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici