Cartoon Network nu va fi desfiinţat, dar viitorul său este incert

Studiourile Warner Bros. Animation şi Cartoon Network vor fi reunite sub o singură divizie, dar mărcile vor rămâne distincte.

3286 afișări
Imaginea articolului Cartoon Network nu va fi desfiinţat, dar viitorul său este incert

Cartoon Network, Facebook

Warner Bros TV Group a concediat 82 de angajaţi, a confirmat un reprezentant Warner Bros pentru Polygon.

Compania va lăsa libere 43 dintre posturile neocupate în prezent.

În timp ce cele trei mărci Warner Bros. Animation (WBA), Cartoon Network Studios (CNS) şi Hanna-Barbera Studios Europe vor rămâne distincte, echipele de dezvoltare şi producţie ale WBA şi CNS vor fi reunite într-o singură divizie.   

Potrivit Deadline, Warner Bros. a revenit, de asemenea, asupra deciziei iniţiale de a închide Warner Bros. Television Workshop, care a fost conceput pentru a promova noi talente şi pentru a oferi o filieră pe care mulţi din industria de animaţie au citat-o ca fiind nepreţuită pentru a ajuta creatorii marginalizaţi să pătrundă într-un domeniu extrem de competitiv. Atelierul va fi mutat în cadrul unităţii Diversitate, Echitate şi Incluziune din cadrul Discovery.

Aceste schimbări la studiourile Cartoon Network vin într-un moment în care unele dintre desenele sale animate au devenit deja mai greu de găsit şi de urmărit. 

După ce a preluat conducerea în aprilie, CEO-ul David Zaslav, care a condus anterior Discovery, s-a angajat să taie 3 miliarde de dolari din cheltuielile companiei şi a adoptat o abordare agresivă pentru a ajunge acolo.

Warner Bros. Animation (WBA) a creat câteva adevărate bijuterii de desene animate, în special în anii 1950-1960, printre care Tom & Jerry, Wile E. Coyote şi Road Runner, The Flintstones, Scooby-Doo şi, bineînţeles, Looney Tunes.  

În timp ce amprenta Warner Bros. Animation pare emblematică pentru trecut, studiourile Cartoon Network au produs serialele incredibil de populare de la sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2000, precum Fetiţele Powerpuff, Dexter's Laboratory, Johnny Bravo, Samurai Jack şi  Ben 10.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici