Câte încasări a obţinut noul Batman jucat de Robert Pattinson? Data lansării pe HBO Max a fost anunţată

The Batman, cea mai nouă producţie lansată de DC Films şi Warner Bros. Pictures pe 4 martie, a obţinut încasări de 258 milioane de dolari şi a fost bine apreciat de către critici şi fani.

630 afișări
Imaginea articolului Câte încasări a obţinut noul Batman jucat de Robert Pattinson? Data lansării pe HBO Max a fost anunţată

Sursa -Hepta

The Batman, cea mai nouă producţie lansată de DC Films şi Warner Bros. Pictures pe 4 martie, a obţinut încasări de 258 milioane de dolari, plasându-se pe locul 4 în top Box Office al anului 2022. Este de asemenea a doua mare producţie americană în top după Uncharted, situat pe locul 3, primele două locuri fiind ocupate de producţii chinezeşti. 

Distribuţia filmului este alcătuită din nume mari de actori ca Robert Pattinson (Batman), Zoë Kravitzas (Catwoman), Jeffrey Wright (Lt. James Gordon), Colin Farrell (Penguin), Paul Dano (The Riddler) şi Andy Serkis (Alfred). 

Filmul a fost foarte lăudat de critici şi recenzorii de film, primind nota 10 de la IGN pentru interpretarea violentă, palpitantă şi întunecată a lui Matt Reeves asupra universului lui Batman, aproape comparabilă cu versiunea prezentată de trilogia Dark Knight a lui Christopher Nolan. 

Pe Rotten Tomatoes, filmul are un scor de 86% pe Tomatometru şi un scor de 89% primit de la audienţă, fiind apreciat ca un film super-noir, sumbru, curajos şi captivant. 

Scorul de pe IMDb este de 8,5, fiind foarte aclamat de critici şi fani. 

Datorită încasărilor şi aprecierilor, regizorul Matt Reeves intenţionează să producă încă două filme cu acelaşi actor în rolul cavalerului nopţii. 

The Batman va fi lansat pe 19 aprilie pe HBO Max. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici