Ce se întâmplă în Vegas, nu rămâne în Vegas. Britney Spears spune că a fost lovită de agentul de securitate al unui baschetbalist

Britney Spears spune că a fost "lovită în faţă" de un agent de securitate care îl proteja pe baschetbalistul francez Victor Wembanyama, miercuri, în Las Vegas.

938 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă în Vegas, nu rămâne în Vegas. Britney Spears spune că a fost lovită de agentul de securitate al unui baschetbalist

Poliţia din Las Vegas a confirmat că a fost chemată la locul faptei, la hotelul Aria, în legătură cu o anchetă privind o agresiune, dar nu a fost făcută nicio arestare.

Britney Spears a declarat într-o postare pe reţelele de socializare că incidentul a fost o "experienţă traumatizantă" pentru care nu era pregătită, scrie BBC.

Wembanyama a declarat că "nu a văzut ce s-a întâmplat", dar că cineva a fost împins.

Jucătorul în vârstă de 19 ani, selecţionat în NBA, se afla în Las Vegas, când a vizitat un restaurant de la Aria, pe bulevardul South Las Vegas, unde Spears a spus că l-a văzut.

"Am decis să mă apropii de el şi să-l felicit pentru succesul său. Era foarte gălăgios, aşa că l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenţia", a spus ea.

Un agent de pază care îl proteja pe Wembanyama ar fi lovit-o, făcându-i să îi cadă ochelarii în timp ce aproape că a căzut la pământ, a susţinut Britney Spears.

Artista a declarat că a văzut relatarea lui Wembanyama despre incident, ceea ce a determinat-o să o împărtăşească pe a sa.

Wembanyama îi spusese unui reporter de ştiri locale: "Nu m-am putut opri. Acea persoană mă striga: "Domnule, domnule", iar acea persoană m-a apucat din spate. Nu am văzut ce s-a întâmplat pentru că mergeam drept şi nu m-am oprit. Acea persoană m-a apucat din spate, nu de umăr, m-a apucat din spate. Ştiu doar că cei de la pază au împins-o de acolo. Nu ştiu cu câtă forţă, dar securitatea a împins-o de acolo. Nu m-am oprit să mă uit, aşa că am putut să intru şi să mă bucur de o cină plăcută".

Britney Spears a declarat că a vrut "să îndemne oamenii din public să dea un exemplu" şi a mulţumit Departamentului de Poliţie din Las Vegas pentru sprijinul acordat.

Anul trecut, Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, s-a căsătorit cu partenerul ei, Sam Asghari.

Asghari, în vârstă de 29 de ani, i-a luat apărarea pe reţelele de socializare scriind: "Sper ca bărbatul în cauză să înveţe o lecţie şi să-şi schimbe dispreţul faţă de femei".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici